AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 8 maart  Cristal Girls – Sjoeters Dames   0-3

Vrijdagavond trokken onze meisjes naar de buren uit Merchtem nl Cristal Girls. Onze meisjes namen de beste start en kregen enkele kansen via Nele, Niky en Lore H, maar de bal raakte niet voorbij de doelvrouw. De thuisploeg loerde op de counter en een knappe redding van Els op een lobbal was nodig om de 0-0 op het bord te houden. Ook na de pauze waren onze meisjes de betere ploeg, maar de laatste pass kwam telkens net niet aan. Een kwartier voor tijd was het dan toch raak. Lore H jaagde goed door en werkte beheerst af. Enkele minuten later stond de 0-2 al op het bord nadat Stien knap wegdraaide en de bal mooi in hoek krulde. De thuisploeg verloor de moed en even voor affluiten kon Stien de score verder uitdiepen door haar tweede treffer tegen de netten te knallen. Een verdiende 0-3 overwinning voor onze meisjes. Dikke proficiat!

Samenstelling van de ploeg: Els Sanders, Lore François, Britt Storme, Tinneke Van den Broeck, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Nele Van den Broeck, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Niky De Kegel, Elly De Kegel, Annelore De Potter, Liesbet Booghmans.

Vr 8 maart  Ede Boys Wetteren – Sjoeters Recreatief   2-3

Na het moeizaam gelijkspel vorige week bij 3e provincialer Borsbeke stond er opnieuw een verplaatsing gepland naar een andere 3e provincialer, nl Ede Boys uit Wetteren. De Sjoeters werden al snel verrast door de thuisploeg. Na 2’ stond het 1-0. Serge prikte echter snel terug en 2’ later werd het 1-1. In de 7e minuut opnieuw de thuisploeg (2-1). De Sjoeters lieten niet begaan en opnieuw Serge zorgde voor de 2-2. Nadien ging het spel op en af maar Serge kende geen geluk met de afwerking en de rust werd bereikt met een 2-2 gelijke stand. Na de pauze waren de Sjoeters fysiek sterker maar door het uitvallen van doelman Michael bleef het toch opletten. Serge was nog een paar keer gevaarlijk en dicht bij een doelpunt maar het duurde tot 5’ voor tijd alvorens de match beslist werd. Topschutter Serge maakte zijn hattrick compleet en zorgde voor de overwinning (2-3). Een toffe match tegen een nieuwe tegenstander.

Zat 9 Maart  Sjoeters A – Bobo A   1-4

Nadat de gasten genoten hadden van een lekkere maaltijd tijdens de seats begon de A ploeg sterk gemotiveerd aan de match maar al na amper 2’ was de match gespeeld toen thuisdoelman David rood kreeg toen hij de bal raakte buiten het penaltygebied. Met een veldspeler in doel en met 10 werd het een onmogelijke opdracht. Bij de rust stond het al 0-3. Na de pauze kreeg de thuisploeg een aantal kansen op 1-3 maar het werd 0-4 en de match was nu zeker gespeeld. De Sjoeters drongen nog wel aan maar verder dan de eerredder kwamen ze niet meer. Door dit verlies moeten er nu zeker bij de volgende matchen punten gepakt worden.

Zat 9 Maart  Sjoeters B – Likert   0-0

Na de eerste nederlaag in competitie vorige week was de B ploeg sterk gemotiveerd om eens hard uit te halen tegen Likert van Liedekerke. De B ploeg startte sterk en er werden wat kansen afgedwongen en na zowat 20’ was het raak. Na een geharrewar voor het doel van de bezoekers werd de bal in doel gedevieerd maar de arbiter keurde de goal onterecht af (alhoewel de bal zeker 50 cm achter de lijn in doel belandde). Ook na de rust namen de Sjoeters de bovenhand maar ondanks een paar kansen oa via Danny Vrydag bleef het bij een troosteloos gelijkspel (0-0).