AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 8 okt  Affligem – Sjoeters recreatief   0-3

Voor de 5e match vh seizoen moesten de Sjoeters op verplaatsing naar Affligem. De Sjoeters begonnen gretig aan de match en drongen de thuisploeg constant op hun helft terug. Na zo’n 5’ beleef Xavier Depestel aandringen zodat een thuisspeler de bal in eigen doel werkte (0-1). Serge kreeg nog een paar kansen maar het was alweer topschutter Xavier die er na een mooie actie 0-2 van maakte. Voor de rust dwongen de Sjoeters nog een paar goeie kansen af maar het bleef 0-2. Na de pauze het zelfde spelbeeld. Doelman Ali moest zich beperken tot het plukken van een paar ongevaarlijke ballen. Op een mooie doorsteekpas van Bert kon Xavier opnieuw mooi afwerken (0-3). Zowel nieuwkomer Tim als Michael Verbesselt waren nog kort bij een 4e treffer maar het bleef bij een ruime en verdiende 0-3 overwinning, meteen de 5e overwinning op 5 matchen voor de recreatieven die een geweldige seizoenstart hebben genomen. Overbodig te vermelden dat de sfeer uitermate goed is bij de ploeg.

Zat 9 okt  Sjoeters A – Brussels Bulldog   3-3 (stilgelegd)

Tegen de ongeslagen leider kwamen de Sjoeters reeds na 2’ ongelukkig op achterstand. De Sjoeters waren niet aangeslagen en na zo’n 5’ stond het opnieuw gelijk (1-1) via een doelpunt van Dan Schelfaut. 10’ Later opnieuw een gevaarlijke counter vd bezoekers en het werd 1-2. Op de 20e minuut kon Jitse een vrijschop van Alfred mooi in doel devieren met zijn hoofd (2-2). Nog voor de rust kregen de Sjoeters nog een drietal kansen om de score op te drijven maar het bleef bij 2-2. Na de pauze kwamen de Sjoeters al snel voor het eerst op voorsprong via Frank op voorzet van Alfred. De bezoekers deden er alles aan om terug te komen en een kwartier voor tijd was het zover. Het bleef spannend tot 4’ voor tijd Alfred neergehaald werd door de doelman met penalty tot gevolg. Toen ging het licht uit bij een aantal bezoekers op en rond het veld. De scheidsrechter was verplicht om de match stil te leggen. Wat nadien nog volgde wordt hier best niet weergegeven. Het is nu aan het bestuur vh verbond om te beslissen wat er met deze club moet gebeuren.

Zat 9 okt  Sjoeters B – Week Sport B   0-2

Zowel de scheidsrechter als de spelers vd B ploeg waren nog onder de indruk vd gebeurtenissen bij de match van de A ploeg. Na nog geen minuut werd een handspel bij de Sjoeters bestraft met penalty (0-1). De rest vd 1e helft verliep gelijkopgaand maar bij het begin vd 2e helft stond het al snel 0-2. De match was gespeeld. De thuisploeg probeerde nog maar zonder resultaat. Het bleef bij een 0-2 nederlaag na een teleurstellende maar toch wel sportieve match.