Sjoeters recreatief zet reeks verder!

Vr 8 april  Ramsdonk – Sjoeters Recreatief   1-6

Met een kwartiertje vertraging ging de match van start. Nog geen minuut later was het al 0-1. Bertrand De Sitter rondde zijn persoonlijke actie af met een knap doelpunt. De Sjoeters bleven aandringen en na 10’ stond het 0-2 via Serge. De recreatieven kregen er niet genoeg van en na 15’ werd het 0-3 via een owngoal. De thuisploeg bleef onmondig en in de laatste 10’ van de eerste helft kon Xavier nog tweemaal scoren, eerst na een persoonlijke actie en daarna op voorzet van Jitse Meskens. De pauze werd dus gehaald met een droge 0-5 stand. Na de rust werd het zowaar na 1’ 1-5 toen de doelman van de Sjoeters zich liet verrassen door een afstandsschot. De thuisploeg kwam wat meer in de match maar de Sjoeters bleven baas; alleen de doelpunten ontbraken. De vele mooie combinaties resulteerden wel in kansen maar de score veranderde niet meer tot 5’ voor tijd Serge er toch 1-6 van maakte na aandringen van speler en coach ad interim Kurt Debrier. Meteen de eindstand. Volgende week volgt de laatste uitwedstrijd van het seizoen.