AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat 8 mei  Lembeek A – Sjoeters A   0-1

Voor de laatste competitiematch van het seizoen moest de A ploeg op bezoek bij Lembeek dat de punten nog kon gebruiken om zich te redden. De Sjoeters toonden zich al dadelijk sterker dan de thuisploeg en combineerden vlot. De thuisploeg kon alleen maar verdedigen en dit lukte hen goed tot Frank Uyttersprot zo’n 10 minuten voor de rust toch een gaatje vond en de 0-1 op het bord bracht. Na de pauze gingen de Sjoeters op zoek naar de 0-2 maar waren hierbij al eens te enthousiast zodat de thuisploeg op counter tot 3x toe voor doelman Yves Vandenbroucke verscheen. Deze redde evenwel telkens en het bleef bij een nipte maar wel verdiende 0-1 overwinning. Hierdoor werd het eerste jaar in 1e afdeling voor de A ploeg afgesloten met een schitterende 4e plaats. Een pluim voor spelers en sportieve begeleiders.

Zat 8 mei  Sparta Den Bos B – Sjoeters B   0-15

De B ploeg is de laatste weken goed bezig en, net als voor de A ploeg, is ook de 4e plaats nog haalbaar, en dit voor het eerste jaar in 3e afdeling. Daarvoor moest er wel worden gewonnen bij Sparta den Bos uit Ternat, de voorlaatste in de stand. De spelers hadden de algemene offday vd heenronde nog in gedachten toen er thuis 0-1 werd verloren tegen dezelfde ploeg. De match was nog maar 20 seconden ver of het stond al 0-1 na een mooie kopbal van Danny Van Puyvelde op voorzet van Jitse. Even later deed Kurt Willems hem dit na. Na 15’ stond het al 0-4, telkens met een kopbal. De thuisploeg bleef zich sportief verweren maar de doelpuntenmachine was niet te stoppen. Bij de rust 0-6 en ook na de pauze ging het verder. Kapitein Patrick Van Buggenhout pikte ook zijn doelpuntje mee op strafschop en het werd uiteindelijk 0-15 met doelpunten van Kurt Willems (5), Danny Van Puyvelde (4), Bart Dierickx (2), Jitse (1), Wesley (1), Dries (1) en Patrick VB (1). Dit is zeker de grootste zege ooit in competitie voor een ploeg van de Sjoeters en dit tegen een tegenstander die de ganse match compleet bleef spelen met 11. Proficiat aan de spelers van de B ploeg voor de unieke zege en proficiat aan de tegenstander voor de sportiviteit tijdens en na de match.

Zat  15 mei  13u30 Visie – Sjoeters B Laatste competitiematch voor de B-ploeg.

Zat  22 mei  14u Eindeseizoenshappening voor de Sjoeters met oa bbq, springkasteel voor de kinderen en uitreiking van de 3 gouden schoenen.