AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr 9 sept  Lutterzele – Sjoeters Dames   0-9

De eerste competitiematch voor de Sjoeters Dames leverde meteen een overwinning van formaat op. Tot vorig seizoen was het tegen deze tegenstander telkens kantje boordje maar vrijdag verliep alles perfect. Bij de rust was het al 0-2 en na de pauze werd de voorsprong verder uitgebouwd. Hopelijk is dit de start van een schitterend seizoen en werkt het ook inspirerend voor de mannenploegen van de club.

Zat 10 sept  Simca Boys Asse – Sjoeters B   2-2

Op een terrein in slechte staat was het niet gemakkelijk om goed voetbal te brengen. Toch probeerden de Sjoeters de bakens te verzetten en al snel werd het 0-1 via een own goal van de thuisploeg. Deze voorsprong kon niet vastgehouden worden want nog voor de rust stond het 1-1. Na de pauze gingen de Sjoeters op zoek naar een nieuwe goal en deze viel er ook via Jitse Meskens. Wie dacht dat de overwinning nu binnen was, kwam bedrogen uit want een thuisspeler mocht vanuit buitenspel scoren. Het bleef bij een 2-2 gelijkspel waarmee de Sjoeters niet echt tevreden mochten zijn, maar ja.