Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslagen 1-2 november 2013

ALLE SJOETERPLOEGEN WINNEN!

Vr. 2.11 Troubleshooters – Sjoeters Dames 1-3

Vrijdagavond trokken onze meisjes voor de 2e keer dit seizoen naar de Troubleshooters. Deze keer stonden ze voor de bekercompetitie tegenover elkaar. De wedstrijd was nog maar net afgetrapt of een misverstand in onze verdediging werd genadeloos afgestraft. Ondanks de vroege achterstand lieten onze meisjes het hoofd niet hangen en gingen ze op zoek naar de gelijkmaker. Ze hadden het meeste balbezit, maar uitgespeelde kansen kwamen er niet. Het was dan ook wachten tot na de pauze vooraleer onze meisjes echt onder stoom kwamen. Nele kwam al snel tot scoren, maar hoewel het leer de doellijn had overschreden, werd het doelpunt niet toegekend. Het was slechts uitstel want enkele minuten later bracht Nele dan toch de bordjes in evenwicht. De thuisploeg kende een dipje en onze meisjes profiteerden door snel de 1-2 te scoren. Deze keer was het Jolien die raak trof op een vrije trap van Tania. De thuisploeg zette nog alles op alles, maar Lore H. zorgde met een knappe schot in de kruising voor de geruststellende 1-3. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Britt Storme, Niky De Kegel, Tania Louage, Sofie Vermeerbergen, Stien Raedemaeckers, Annelore De Potter, Lore Hervent, Linzy Van Lier, Mayte Pevenage, Jolien De Donder, Elly De Kegel, Nele Van den Broeck.

Zat. 3.11 Sjoeters A – FC Peutie 1-0

Na een mooie zes op zes kreeg de A ploeg opnieuw een moeilijke ploeg te bekampen, nl Peutie, die vorige week de leider Cristal Boys een eerste nederlaag toediende. Het werd een boeiende en spannende match. Na wat aftasten konden de Sjoeters al na zo’n 10’ juichen na een doelpunt van Jitse op voorzet van Kim. De Sjoeters bleven nadien goed combineren en kwamen nog dicht bij de 2-0. De laatste 15’ waren voor de bezoekers maar de defensie van de Sjoeters met doelman David als sluitstuk gaf geen krimp. Na de pauze bleven de bezoekers op zoek gaan naar de gelijkmaker maar op counter kregen de Sjoeters nog kansen om de voorsprong uit te diepen, oa toen Yannick alleen voor doel niet kon scoren. Het bleef spannend tot op het einde maar het bleef bij een krappe, belangrijke 1-0 overwinning waardoor de spelers van trainer Kenny opschuiven naar de 5e plaats.

Zat. 3.11 Sjoeters B – Sportam 6-3

De B ploeg moest een derby afwerken tegen Sportam, een ploeg waartegen de voorbije 3 jaar niet kon gewonnen worden. Deze keer zag het er goed uit bij het begin van de match met voortdurend veldoverwicht en kansen voor de Sjoeters. Scoren was er echter niet bij en 10’ voor tijd moest de doelman van de Sjoeters ongelukkiglijk het terrein verlaten met een gebroken vinger. Veldspeler Gauthier kwam in zijn plaats maar moest al direct de 0-1 toestaan. 5’ Later werd het zelfs 0-2, meteen de ruststand.
Hetzelfde scenario van de voorbije onderlinge matchen (nl een nederlaag) doemde weer op. Dit was echter zonder de veerkracht en het enthousiasme van de B ploeg gerekend. Het werd een spetterende 2e helft. Onder luide aanmoediging kon Serge in 2’ tijd 2x scoren en de bordjes in evenwicht brengen. De Sjoeters bleven dreigen en gingen op zoek naar de 3-2 maar het was Sportam dat op een zeldzame tegenstoot opnieuw op voorsprong kwam. De Sjoeters bleven erin geloven en opnieuw Serge kon gelijkmaken. Op voorzet van Kenny kon Bert dan eindelijk de Sjoeters op voorsprong brengen met een kopbal. 5’ Later kon ook Bart een enig mooi doelpunt scoren via een lobbal en even voor het einde kon Bert zich doorzetten en de bal op het hoofd van Serge schilderen die er 6-3 van maakte. Coach Kenny kreeg nog twee keer de kans om te scoren maar de doelman verhinderde dit. Het werd een verdiende en ruime 6-3 zege na een beklijvende 2e helft.

Volgende wedstrijden:

Vr. 9.11 20u15 Sjoeters Dames –Juventus Schoonaarde
Vr. 9.11 20u30 Kerksken – Sjoeters recreatief
Zat.10.11 14u30 Krak Boys Liedekerke – Sjoeters A
Zat.10.11 15u Simca Boys – Sjoeters B

MEMO 7 en 8 dec EETFESTIJN SJOETERS in de DUIZENDPOOT !!!

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen