Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Sjoeterseats

De start van de Sjoeterseats gaat terug tot 18.12.1999.
Die dag gingen de eerste seats door en het waren historische seats want die dag was er toevallig algemeen afgelasting. De aanwezigen lieten het niet aan hun hart komen en hebben een fantastische middag meegemaakt.
De bedoeling van de seats is duidelijk: 4 keer per jaar worden zo’n 15 tot 20 mensen gratis uitgenodigd tegen 12u; het gaat dan meestal om zo’n 10 sponsors en daarnaast nog een aantal andere genodigden die op die manier eens kunnen kennismaken met de werking van de club, specifiek op een zaterdagmiddag.
Na een aperitiefje en een woordje van de voorzitter gaan de genodigden aan tafel voor voorgerecht en hoofdschotel en om 14u wordt de aftrap van de eerste match gegeven door één van de aanwezigen; met de pauze is er nog dessert en koffie voorzien.
Telkens kan de club rekenen op een vrijwilliger om te koken.
Deze formule wordt zodanig gesmaakt (letterlijk en figuurlijk) door de aanwezigen zodat het zeker nog jaren zal doorgaan.
Inspelend op dit succesverhaal heeft de club trouwens op 9 juni 2007 tgv de organisatie van de bekerfinales van het verbond (Willemsbeker) betalende seats georganiseerd en werden de deelnemers culinair verwend in een VIP tent naast de kantine. Liefst 56 personen onder wie Gilles De Bilde en zijn gezin namen hieraan deel.
Informatie omtrent deze formule is te bekomen bij Patrick De Smedt (0497/332321).

Data seats seizoen 2024-2025:

Fotoalbum SjoeterSeats

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk