Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Vriendenkring VK De Sjoeters

“Je moet eerder bedenken met wie je wilt eten of drinken dan wat je wilt eten of drinken.”
Epicurus (341-270 v.chr.)

Op vraag van het bestuur van VK De Sjoeters werd in september 1997 de Vriendenkring opgericht als side-kick van het bestuur met als voornaamste opdracht: entertain de club maar entertain vooral de spelers.

Zij organiseert op geregelde tijdstippen activiteiten voor de spelers of brengt zij de nodige animo op de verschillende activiteiten van de club. Zo is de Vriendenkring verantwoordelijk voor heel wat organisaties:

• De maandelijkse etentjes voor de spelers na de training (meestal de derde woensdag van de maand);
• Eindeseizoensbbq met uitreiking van de verschillende Gouden Schoenen;
• Bezoek van de Kerstman voor de sjoeterkids;
• Organisatie van de Champions’ League;
• Allerlei kleinere organisaties gaande van saunabezoeken, paintball, zaalvoetbal tijdens de winter tot …

De Vriendenkring probeert financieel onafhankelijk te functioneren binnen de club en rekent daarom vooral op de spelers doordat zij massaal kunnen inschrijven op de voormelde activiteiten. Natuurlijk kan de Vriendenkring af en toe terugvallen op het bestuur voor een financiële tussenkomst bij één of andere activiteit.

Steeds proberen wij tijdens één van de activiteiten op een verrassende manier de aanwezige spelers, hun partners en kinderen te overtuigen dat plezier maken met de medespelers het begin is van alle succes voor een ploeg. De mooiste bekroning voor ons werk is als de kinderen van de spelers er op 8, 9 of 10 jarige leeftijd van overtuigd zijn dat zij later ook voor deze ploegen willen en zullen spelen.

Het bestuur van de Vriendenkring is momenteel in handen van: Jeroen Van Dooren (voorzitter), Maarten Vanderstappen (secretaris), Yannick Laevaert, Jitse Meskens, Jelle De Decker, Kevin Willems, Jonas Lissens en Joren De Clercq.
Daarnaast zijn er ook nog ambassadeurs die kunnen bijspringen waar nodig: Davy Meskens, Kurt Robberechts, Danny Vrijdag, Bart Dierickx, Hans Lissens, Dirk Kennis

Jeroen, Maarten, Yannick, Jitse, Jelle, Kevin, Jonas & Joren

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk