Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 11-12 Maart 2016

Vr. 11.3 Sjoeters recreatief – Affligem 4-1

De recreatieven hadden iets goed te maken tegen Affligem, de ploeg waar ze in de heenronde hadden verloren. Affligem kwam echter opnieuw sterk voor de dag en het tempo zat onmiddellijk in de match. Na zowat 15’ kon Michael Esselens scoren na een sublieme individuele actie en afwerking. De bezoekers waren maar even van slag en 10’ later stond het al opnieuw gelijk. Na de pauze kwamen de recreatieven sterk voor de dag en speelden één van hun beste matchen ooit. Ondanks een stevige tegenstander en sterke doelman scoorden ze nog 3x, oa via Steven Esselens, opnieuw Michael (op strafschop) en via super coach Serge.

Zat. 12.3 St Michiel – Sjoeters Dames 0-6

Afgelopen weekend trokken onze meisjes naar Saint-Michel, de voorlaatste in de stand. Ze startten aanvankelijk voorzichtig aan de partij en hadden de nodige moeite om zich aan te passen aan het snelle kunstgrasterrein. Onze meisjes hadden wel steeds de bovenhand en kwamen halfweg de eerste helft verdiend op voorsprong. Een hoekschop belandde in de voeten van Tania, maar haar knal trof het doelhout. Gelukkig was Nele B. goed gevolgd om de bal in de rebound binnen te koppen. Het ging plots een pak vlotter en nog voor de pauze werd het 0-3. Eerst scoorde Nele B. op aangeven van Lotte. Daarna was het de beurt aan Lien die na een knappe actie van Lore de bal kon binnen trappen. Ook na de pauze controleerden onze meisjes de partij. Lien wist nog 2 keer de keepster de verschalken en ook Debbie kon haar doelpunt meepikken nadat ze goed gevolgd was op een bal van Lien die via de paal terug het veld in kwam. Ook Tania vond nog eens het doelhout op haar weg. Enkele kansen bleven onbenut waardoor onze meisjes met een ruime 0-6 overwinning naar huis trokken. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Tania Louage, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Silke Helon, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Debbie D’Haese, Linzy Van Lier.

Zat. 12.3 Sjoeters A – Vaillant Asse 2-1

Beide ploegen maakten er een boeiende match van en wilden alle twee winnen, de Sjoeters om in het spoor van de leider te blijven en de tegenstander om zich te redden.
Het was dan ook zeer spannend met wisselende kansen. In de 1e helft kon Tom Goossens de thuisploeg op voorsprong brengen. Na de pauze stond het al snel 1-1 na zwak verdedigen.
Pas 10’ voor tijd konden de Sjoeters de volle buit binnenhalen na een mooie kopbal van Gerd Van Assche op vrijschop van Yannick. Meteen drie belangrijke punten.

Zat. 12.3 Sjoeters B – FC Patron 0-0

Terwijl de A-ploeg één van haar betere matchen speelde was dit voor de B-ploeg juist het tegenovergestelde. Het ontbrak aan creativiteit en de wil om te winnen tegen een nochtans laag gerangschikte tegenstander.
De match eindigde zoals ze begon, met 0-0.

Zat. 12.3 ZVK Sjoeters - The Hammers 3-4

Vr. 18.3 18u SJOETERSEATS voor de genodigden
Vr. 18.3 20u Sjoeters Dames – Liedekerke
Vr. 18.3 20u30 Sjoeters recreatief –St Amands
Zat. 19.3 14u30 ZVK Sjoeters – Bo Pélé
Zat. 19.3 14u30 Penarroya – Sjoeters A
Zat. 19.3 15u Likert –Sjoerters B

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk