Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslagen 11-12 oktober 2013

Vr.11.10 Sjoeters Dames – Lippelo Girls 7-1

Afgelopen vrijdagavond stond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. De tegenstander van de avond was Lippelogirls, de ongeslagen leider in de competitie en tevens het zwarte beest van onze meisjes. Het was al enkele seizoenen geleden dat ze konden winnen van de bezoekers en ze waren dan ook gebrand op een goede prestatie en overwinning. Al na 2 minuten moest de bezoekende keepster een schot van Lien uit doel zweven. De hoekschop die daaruit volgde werd door Lore H. netjes in het hoekje getrapt. De vreugde was echter van korte duur en een snelle counter werd knap afgewerkt door de bezoekers. Onze meisjes lieten het hoofd niet hangen en ze kwamen snel weer op voorsprong: Nele werd alleen voor doel gezet door Lien en werkte knap af. De bezoekers bleven aandringen en kregen ook enkele kansen, maar Lieselotte stond telkens paraat. Net voor de pauze slaagden onze meisjes er zelfs nog in om de voorsprong verder uit te breiden. Eerst verzilverde Tania een penaltyfout op Lien en vervolgens wist ook Lien haar doelpunt mee te pikken zodat ze met een 4-1 voorsprong konden gaan rusten. Na de pauze kwamen de bezoekers er niet meer uit en slaagden onze meisjes erin nog enkele doelpunten te scoren. Eerst kon Stien de keepster verschalken na een goed genomen vrije trap van Tania en ook Jolien wist te scoren met een afgeweken schot. Enkele minuten voor affluiten trapte Lore H. de 7-1 eindstand op het bord nadat Lien eerst de paal had getroffen. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Tania Louage, Britt Storme, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lore Hervent, Nele Van den Broeck, Mayte Pevenage, Lien Thoen, Jolien De Donder, Stien Raedemaeckers, Elly De Kegel.

Vr. 11.10 Lippelo – Sjoeters recreatief 2-3

Na een lange periode zonder voetbal konden de recreatieven van de Sjoeters eindelijk terug aan de slag. De ploeg moest op bezoek bij Lippelo, toevallig de ploeg waar vorig seizoen van verloren werd na bijna 2 jaar zonder nederlaag. De Sjoeters hadden dus nog een rekening te vereffenen.
Zoals zo vaak was het topschutter Serge die al snel de score opende.
De thuisploeg was niet aangeslagen en zorgde voor goed weerwerk en nog voor de rust stonden de bordjes opnieuw in evenwicht (1-1). Na de pauze gingen de Sjoeters op zoek naar de voorsprong. Een hard schot van Kim werd door de doelman onvoldoende gepareerd en Michael kon in de rebound keihard uithalen (1-2). Nog was de match niet gespeeld want de thuisploeg kon van een aarzeling gebruikmaken om opnieuw gelijk te maken. 10’ Voor tijd kon Thomas zoals een echte spits zich doorzetten en hij versloeg de doelman: 2-3.
De zegehongerige Sjoeters lieten de voorsprong deze keer niet meer los en wonnen de match met 2-3. En hadden zo hun zoete weerwraak voor vorig seizoen vast. Proficiat!.

Zat. 12.10 Dynamo Wijndael Hoeilaart – Sjoeters A 2-2

De jonge A ploeg van trainer coach Kenny Nuyts zit in een groeiproces en week na week verbetert het samenspel. Het is enkel nog wat wachten op sterke resultaten maar deze komen er zeker aan. Ook in Hoeilaart waar er gespeeld werd op kunstgras, leverde de A ploeg een goeie match af maar ontbrak het nog aan wat kalmte en koelbloedigheid in de zestien.
Al na 2’ kon Maarten Kennis de doelman verschalken met een strak schot over de grond (0-1) na een uitgemeten pass van coach Kenny. De A ploeg trok zich hieraan op en versierde nog 2 goeie kansen om de voorsprong uit te diepen. Zowel Jitse als Yannick, alleen voor de doelman, konden spijtig genoeg niet scoren. Het was de thuisploeg die aan de overkant wel kon scoren en het stond 1-1. Nadat Jitse nog eens de lat had getroffen kon Maarten opnieuw scoren, deze keer met een prachtschot vanop 25 meter in de winkelhaak (1-2), meteen de ruststand.
Na de rust gingen de Sjoeters nog even door op hun elan maar de thuisploeg kwam gelijk op hoekschop. Een bedrijvige Sam en diepe spits Frank kwamen nog een paar keer dicht bij de winnende treffer maar de doelman verhinderde dit. 1’ Voor tijd moest deze laatste zelfs de bal met de hand stoppen om een doorgebroken Frank het scoren te beletten. Rood voor de doelman en vrijschop op de rand van de zestien. De daaropvolgende vrijschop ging in hoekschop. Einde match en opnieuw een gelijkspel voor de A ploeg na een goeie en hoopvolle prestatie tegen een, mag wel gezegd, sterke tegenstander.

Volgende wedstrijden:

Vr. 18.10 20u30 Sjoeters recreatief – Affligem
Zat. 19.10 12u SJOETERSEATS VOOR DE GENODIGDEN
Zat. 19.10 14u Sjoeters A – Vaillant Asse
Zat. 19.10 15u30 Sjoeters B - Stinne Boys

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen