AVVV Voetbal VK De Sjoeters + Uitslag tombola eetfestijn

Vr. 12.12 Sjoeters Dames - Lasne B 13-0

Vrijdagavond stond de laatste wedstrijd van de heenronde op het programma. Deze keer kwamen de dames van FC. Lasne B op bezoek. Op een quasi onbespeelbaar, modderig veld klommen onze meisjes zeer snel op voorsprong via Lien. Niet veel later vond ook Nele B. (2) de weg naar doel net zoals Stien en nog 2 maal Lien met een 6-0 voorsprong bij de rust. Ook na de pauze probeerden onze meisjes aardig te combineren in de modderpoel en creëerden ze kans op kans. Lore (2), Lien (2), Stien, Britt en Mayte klopten de keepster en legden de 13-0 eindstand vast. Zo sluiten onze meisjes een perfecte heenronde af zonder verliespunten. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Tinneke Van den Broeck, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Wen Reyniers, Stien Raedemaeker, Lotte Theelen, Lore Hervent, Elly De Kegel, Nele Boonen, Lien Thoen, Mayte Pevenage, Debbie D’Haese.

Zat. 13.12 Sjoeters A - Dynamo Wijndaal 1-1

De A-ploeg was gemotiveerd om de ongeslagen reeks op eigen terrein verder te zetten. Dynamo Wijndaal is evenwel een goede ploeg en al na 1’ stond het 0-1 na een mooi doelpunt op een prachtige dieptepas. De thuisploeg was even de pedalen kwijt en pas na 15’ kwamen de Sjoeters opnieuw in de match. Nog voor de rust creëerde de thuisploeg een paar mooie kansen maar het bleef 0-1 bij de rust.
Na de pauze was het éénrichtingsvoetbal. Coach Kenny had zijn ploeg herschikt en de Sjoeters speelden een fantastische 2e helft. Veel balrecuperatie, mooie aanvallen en verschillende kansen oa voor Christophe en Frank maar de bal wilde er maar niet in.
5’ Voor tijd ging Kenny de grote rechthoek in en werd foutief gestuit. Penalty en deze werd feilloos omgezet door Kevin Vemeulen: 1-1.
De Sjoeters drongen nog verder aan maar het bleef bij een ontgoochelend gelijkspel na een toch wel boeiende 2e helft.

Zat. 20.12 14u30 Krak Boys – Sjoeters A
Zat. 20.12 14u Sjoeters B – Visie

EETFESTIJN SJOETERS!!

Alle bezoekers nog eens van harte bedankt voor jullie bezoek aan ons jaarlijks eetfestijn.
We mochten een record aantal bezoekers verwelkomen, liefst 1090, waardoor dit waarschijnlijk één van de grootste eetfestijnen van d gemeente is geworden.