Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 13.11 Sjoeters recreatief – FC Mariekerke 4-0

Voor de match tegen Mariekerke kon coach Serge niet rekenen op een aantal spelers zodat het wat sleutelen was aan de opstelling. Na zo’n 10 ‘ studieronde kon de heroptredende Xavier de score openen na mooi voorbereidend werk van Serge. Achteraan bleef de verdediging deze keer alert spelen en de bezoekers kregen weinig of geen kansen. Ignace kon na een mooie individuele actie er 2-0 van maken.
Na de pauze bleven de Sjoeters op zoek gaan naar meer en het was Peter De Smedt die zowaar nog tweemaal kon scoren oa na een perfect getrapte vrijschop van David Berloo.
De bezoekers gingen nog op zoek naar een eerreddende treffer maar het bleef bij een 4-0 overwinning voor de thuisploeg.

Zat. 14.11 ZVK De Sjoeters – Rode Ster Jupiter 7-6

Zat. 14.11 Vaillant Asse – Sjoeters A 2-2

Na de 1ste nederlaag van het seizoen vorige week moest de A-ploeg naar de laatste in de stand Vaillant. Op papier een interessante match om opnieuw de draad op te nemen. De thuisploeg was echter verrassend sterk en gemotiveerd om te winnen. Ze werden dan ook nog geholpen doordat ze al na 2’ een penalty kregen voor een aangeschoten handspel van Gerd (1-0). De Sjoeters reageerden en 10’ later maakte Yannick gelijk. Het spel ging op en af maar de thuisploeg kon van een mistasten in de verdediging gebruik maken om opnieuw op voorsprong te komen. 2-1, meteen de ruststand. Na de pauze gingen de Sjoeters onmiddellijk op zoek naar de gelijkmaker en namen achterin risico’s. Scoren lukte niet en het was doelman Bart die een paar keer de meubelen moest redden. 5’ Voor tijd kregen de Sjoeters dan een penalty toegekend voor een fout binnen de grote rechthoek. Yannick scoorde zijn tweede 2-2. 2’ Voor tijd kon Kim dan de match nog beslissen nadat hij alleen op de doelman kon afgaan maar zijn schot spatte uiteen op de deklat. Het bleef bij een 2-2 gelijkspel.

Zat. 14.11 FC Patron – Sjoeters B 1-3

Ook de B-ploeg mocht op verplaatsing bij de laatste uit de stand, op papier een gemakkelijke opdracht. De thuisploeg verraste echter met onbevangen aanvallend spel gedurende het 1e kwartier. De Sjoeters moesten terug maar behielden de nul op het bord. Na zowat 20’ kon Bart Dierickx dan mooi afwerken na mooi voorbereidend werk van Jurgen Debrabandere (0-1). De thuisploeg was niet aangeslagen en reageerde prompt wat resulteerde in de verdiende gelijkmaker voor de rust (1-1).
Na de pauze konden de Sjoeters dan toch met meer aanvallend spel het verschil maken. Het was vooral onder impuls van Danny Van Puyvelde die een geweldige match speelde dat de Sjoeters het heft in handen namen en nog tweemaal scoorden opnieuw via Bart Dierickx. Een mooie overwinning.

Woe. 18/11 20u Sjoeters Dames - VK Veldkanteva's A
Zat. 21.11 13u30 Dream Team – ZVK De Sjoeters
Zat. 21.11 14u Sjoeters A – Penarroya
Zat. 21.11 15u30 Sjoeters B – Likert
Zon. 22.11 09u30 Dames Ternat – Sjoeters Dames

TE ONTHOUDEN!!! EETFESTIJN SJOETERS DUIZENDPOOT 5 en 6 december. IEDEREEN WELKOM!

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk