AVVV Voetbal VK De Sjoeters 13 April 2018

Vr. 13.4 Sjoeters recreatief – TK Meldert 3-2

De recreatieven moesten voor hun laatste thuismatch TK Meldert bekampen, traditioneel een sterke tegenstander. Traditioneel komen de recreatieven nog voor in de eerste helft maar vallen dan terug in de tweede helft. Deze keer begonnen de bezoekers sterk en kwamen al snel 0-2 voor. De Sjoeters gaven zich echter niet gewonnen en vochten sterk terug. Het was gouden schoen Xavier Depestel die met een geweldig afstandsschot er 1-2 van maakte net voor de rust. Na de pauze voortdurend overwicht van de Sjoeters wat uiteindelijk resulteerde in de gelijkmaker. En 5’ voor tijd werd het zelfs 3-2. Het waren Ozias en Bachi die voor de nodige doelpunten hadden gezorgd. De laatste 5’ was het nog bibberen maar de thuisdefensie gaf geen krimp en stelde de mooie overwinning veilig. Proficiat mannen!