Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslagen 15-16 november 2013

Vr. 15.11 Mazenzele – Sjoeters Dames 4-1

Vrijdagavond stond de derby tegen Mazenzele op het programma. De wedstrijd begon vrij evenwichtig met weinig kansen langs beide kanten. Toch kwam de thuisploeg op voorsprong nadat ze een misverstand in de verdediging wisten af te straffen. Het tegendoelpunt schudde onze meisjes wakker en ze namen plots de bovenhand. Ondanks het iets betere spel, kwamen onze meisjes pas net na de pauze op gelijke hoogte via Annelore. Ze waren op zoek naar meer, maar een penalty zette Mazenzele weer op voorsprong. Dit zorgde toch voor een mentale opdoffer waarvan ze niet meer wisten te herstellen en Mazenzele nog verder uitliep tot te zware 4-1 cijfers. Volgende keer beter!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Britt Storme, Stien Raedemaeckers, Annelore De Potter, Lore Hervent, Tania Louage, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Nele Van den Broeck, Mayte Pevenage.

Vr. 15.11 Sjoeters recreatief – Kapelle op den Bos 6-1

Eindelijk kon de ploeg van coach Patrick De Meersman nog eens aan de bak. Dit na een paar weken zonder voetbal. De ploeg speelde alle frustraties van zich af en kwam al snel 1-0 voor. De doelpuntenhonger was groot en bij de rust stond het 4-0 met doelpunten van Serge, Michael en Xavier.
Na de pauze ging de ploeg door op haar elan en de tegenstander kon hier weinig tegen in brengen. Alvorens de bezoekers eens konden tegenscoren stond het al 5-0 en even voor tijd werd het zelfs 6-1.
De traditionele doelpuntenmakers Xavier, Serge en Michael hadden er elk 2 voor hun rekening genomen. Een meer dan verdiende overwinning.

Zat. 16.11 Sjoeters A – Siccard Boys Merchtem 2-1

De uitgestelde speeldag van vorige week had de A-ploeg blijkbaar goed gedaan want de ploeg startte sterk aan de match. Met wervelend voetbal werd de tegenstander teruggedrongen. De aanvallen volgden elkaar snel op en de bezoekers kregen maar geen voet aan de grond. Siccard Boys stond nochtans voor de Sjoeters gerangschikt maar coach Kenny dirigeerde zijn spelers perfect. Alleen scoren was er niet bij ondanks een paar mooie kansen. Bij een zeldzame tegenstoot moest doelman David de bal lossen en het stond tegen het spel in 0-1, meteen ook de ruststand. De coach sprak tijdens de pauze in op zijn troepen en direct na de pauze stond het 1-1 na een mooi kopbaldoelpunt van kapitein Frank. De Sjoeters gingen door en 5’ later scoorde Jitse de 2-1 op voorzet van Kim. De achterstand was omgebogen in een voorsprong. De bezoekers probeerden nu wat terug te doen en het werd een boeiende 2e helft. Wisselende kansen langs beide kanten. De toeschouwers genoten van de match maar de score wijzigde niet meer. Het bleef bij een verdiende 2-1 overwinning, meteen de 4e overwinning op rij voor de A-ploeg die nu oprukt naar de 3e plaats.

Zat. 16.11 Sjoeters B – Kasteeltje 0-0

De B-ploeg kreeg een sterke tegenstander te bekampen maar was zelf ook gemotiveerd om een goeie prestatie te brengen. Het werd dan ook een zeer boeiende match. Beide ploegen gingen er vol voor en er kwamen kansen maar de verdedigingen deden het goed. Ook doelman David Delhij liet zich opmerken.
Bij de rust stond het nog 0-0. Na de pauze werd er wat agressiever gespeeld vooral door de bezoekers en dit resulteerde in een paar kwetsuren voor spelers van de B-ploeg. 10’ Voor tijd kreeg een speler van de bezoekers nog rood maar de thuisploeg kon hier niet meer van profiteren om te scoren ondanks de aanmoedigingen van de toeschouwers.

Vr. 22.11 20u Impegem Liedekerke – Sjoeters recreatief
Vr. 22.11 20u15 Sjoeters Dames – Sparta den Bos
Zat. 23.11 14u Nickyspurters A – Sjoeters A
Zat. 23.11 15u30 Nickyspurters B – Sjoeters B

TE ONTHOUDEN en VRIJ TE HOUDEN !!!
EETFESTIJN SJOETERS in de Duizendpoot op 7 en 8 DECEMBER
IEDEREEN VAN HARTE WELKOM!!

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen