Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 15 December 2017

Vr; 15.12 Sjoeters recreatief – Bleuken veteranen 3-1

Voor de laatste match voor de winterstop kregen de recreatieven de veteranen van Bleuken merchtem op bezoek, een ploeg die pas aan zijn 3e match toe was. Het werd een sportieve en aangename derby. De bezoekers combineerden het beste bij de aanvang maar de Sjoeters verdediging kwam niet echt in de problemen. Na zowat 15’ kon Thomas DS de score openen met een mooi afstandsschot. 10’ Voor de rust verdubbelde hij de voorsprong op voorzet van Jarne. Direct na de pauze konden de bezoekers milderen tot 2-1 en werd het opnieuw spannend. Jarne zorgde echter voor meer zekerheid door de 3e goal te scoren, 3-1, meteen de eindstand. Met deze zege sluiten de recreatieven het jaar 2017 mooi af en het is al uitkijken naar de prestaties vanaf februari 2018. Bedankt ook de buren van Bleuken voor de aangename en sportieve match.

EETFESTIJN SJOETERS
De winnaar van de gratis tombola tijdens het succesvolle eetfestijn van 2 en 3 december is Marc Van verre. De bierkorf wordt hem thuis bezorgd!
Alvast al prettige eindejaarsfeesten toegewenst aan de trouwe lezers en sympathisanten van onze club namens bestuur en spelers van VK De Sjoeters!

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk