AVVV Voetbal VK De Sjoeters 16-17 Maart 2018

Vr. 16.3 Sjoeters recreatief – ’t Vat Lebbeke 4-0

Na de lange winterstop eindelijk weer een thuismatch voor de recreatieven. De Sjoeters begonnen furieus en konden reeds in de eerste helft het verschil maken. De vele aanvallen, het mooi aanvalsspel en het veldoverwicht resulteerde al in een 3-0 voorsprong met de rust. Dit na doelpunten van Steven DC, Bashy en Michael Pots. Na de pauze lieten de Sjoeters de bezoekers wat mee voetballen en kon er nog eenmaal gescoord worden, nl. via Serge nadat hij al een aantal kansen had gemist. Een mooie overwinning dus na een collectief sterke prestatie en met een speciaal woordje van dank aan de gelegenheidsdoelman Yves Van Haver.

Zat. 17.3 Sjoeters A – Bobo Overijse A 5-1
De A-ploeg is aan een sterke reeks bezig. De laatste nederlaag dateert van 23 november op Bobo in Overijse, precies de tegenstander van vandaag. De eerste helft konden de bezoekers nog enigszins de schijn ophouden en werd er maar éénmaal gescoord door Steven R (1-0). Na de pauze al snel 2-0 via een sterk spelende Stijn W. Nadien begon het festival van spits Steven R die er 3 en 4-0 van maakte. Nadien konden de bezoekers de eer redden (4-1) maar uiteindelijk maakte Steven er met zijn vierde van de dag 5-1 van. Een nieuwe glansprestatie van de ploeg in het algemeen en topschutter Steven R in het bijzonder en een voorlopige 2e plaats als resultaat.

Zat. 17.3 ZVK Sjoeters – Vedett 10-4

Zat. 17.3 Sjoeters B – ’t Vraagteken 1-0

De B-ploeg die een sterk seizoen speelt had al een sterke thuisreputatie opgebouwd door de nr. 1 en 2 uit de stand thuis te kloppen. Nu kwam nr. 3 op bezoek en het werd opnieuw een beklijvende match. Deze ploeg had nog maar 11 tegendoelpunten geïncasseerd op 20 matchen en telde een aantal spelers uit provinciale in hun rangen. Dit deerde de Sjoeters niet. Halfweg de eerste helft kon Gerd VA scoren via een kopbal uit een hoekschop (1-0). Na de pauze koos coach Davy M voor zekerheid en hij posteerde een extra speler in het middenveld zodat de thuisploeg kon counteren. Het werd nog spannend maar er werd niet meer gescoord zodat het opnieuw een thuisoverwinning werd, een sterke prestatie en een al zekere 5e plaats tot gevolg voor de Sjoeters B.