Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 16-17 November 2018

Vr. 16.11 Sjoeters recreatief – Impegem 3-1

De recreatieven waren gemotiveerd na de 5-2 van vorige week en begonnen sterk aanvallend. Jelle Stevens kon al snel er 1-0 van maken. De thuisploeg bleef de betere ploeg en het was Joren De Clerck die er mooi 2-0 van maakte. Na de pauze wat weerwerk van de bezoekers en het werd 2-1 zodat de recreatieven opnieuw voluit aan de bak moesten. Het bleef spannend tot Bachirou er toch 3-1 van maakte even voor tijd, de match gespeeld en opnieuw een overwinning voor de recreatieven!

Zat. 17.11 Sjoeters A – De Vossers Alsemberg 3-1

Voor de start van de A-ploeg konden de gasten weer genieten van een lekker etentje ten gevolge van de eerste seats van de Sjoeters in het nieuwe seizoen: een gratis etentje voor sponsors en sympathisanten!
De A-ploeg wilde iets rechtzetten na het gelijkspel van vorige week en begon sterk aan de partij maar de bezoekers waren ook sterk en weerstonden de eerste aanvalsgolven en konden zelfs na zo’n 10’ scoren (0-1). De Sjoeters probeerden snel terug te komen maar het lukte maar niet. De doelman van de bezoekers speelde een sterke partij en verhinderde de gelijkmaker. Op 5’ voor de rust moest hij zich toch gewonnen geven. Steven R maakte er 1-1 van. Na de pauze direct druk van de Sjoeters maar het lukte maar niet om te scoren ondanks vele kansen maar telkens de doelman in de weg. Deze speelde een berematch. Steven R trof nog eens de paal maar 10’ voor tijd dan toch eindelijk 2-1 via Samir. De ingevallen Jitse maakte er zelfs nog 3-1 van. Hierdoor komt de A-ploeg als 2e opnieuw op 6 punten van de leider.

Zat. 17.11 Sjoeters B – Flora Likert 1-3

Tegen het lager geklasseerde Flora werd het geen goeie match voor de B-ploeg. De bezoekers speelden goed mee en konden op 2’ tweemaal scoren na zo’n 15’. Voor de rust veranderde de stand niet meer. Direct na de pauze konden de Sjoeters dan snel scoren via Frank VR. Iedereen dacht dat het nog zou goed komen maar het spel was niet zo goed en doelpunten vielen er niet meer voor de Sjoeters. Het waren de bezoekers die er even voor tijd op counter nog 1-3 van maakten, een spijtige nederlaag voor de Sjoeters B.

Zat. 17.11 Sjoeters Y – ZSV Overijse 3-3

De youngsters van de Sjoeters speelden een zeer sterke 1e helft en kwamen zowaar 3-0 voor via doelpunten van kapitein Jan A (2) en Joren Callaert. De bezoekers die 4e staan in de stand wisten niet wat hen overkwam. Na de pauze evenwel een ander spelbeeld. De Sjoeters kregen het wat moeilijk en het werd 3-1, nog niks aan de hand. Toen het na zo’n 20’ 3-2 werd werd alles weer mogelijk. Wat er zat aan te komen gebeurde in de voorlaatste minuut. Het werd zowaar 3-3. Spijtig nadat de ploeg zo’n goeie vooruitzichten had op de driepunter bij de rust. Volgende week beter!