AVVV Voetbal VK De Sjoeters 17-18 Maart 2017

Vr. 17.3 Sjoeters recreatief – Affligem 9-3

De recreatieven zijn aan een sterke reeks bezig en verloren nog niet in 2017. Tegen Affligem (met wat spelers van hun A-ploeg versterkt) werd het een moeilijke 1e helft. Na een 0-1 achterstand kon Tom V gelijkmaken en toen het 1-2 werd kon diezelfde speler nogmaals scoren (2-2). Net voor de rust kwamen de Sjoeters dan voor het eerst op voorsprong via Ignace. In de tweede helft stond er geen maat meer op de Sjoeters die met de wind in de rug nog 6x scoorden via Serge, nogmaals Tom, David B en Ozias (3x). Dat de bezoekers nog eenmaal scoorden en zo de 9-3 einduitslag vastlegden, kon de pret niet bederven. Een verdiende ruime zege van de Sjoeters.

Zat. 18.3 Veldkanteva’s – Sjoeters Dames 0-4
Zat. 18.3 ZVK Sjoeters – The Hammers 6-5

Zat. 18.3 Tervuren Rangers – Sjoeters A 4-1

De A-ploeg moest op bezoek bij de derde uit de stand, misschien wel de best voetballende ploeg van de reeks. De Sjoeters speelden echter ook een goeie match en kwamen na zo’n 15’ op voorsprong na een mooie individuele actie van Tom (0-1). Op het einde van de eerste helft kwam de thuisploeg meer opzetten evenwel zonder kansen maar 2’ voor de pauze werd het toch 1-1 (spijtig genoeg uit buitenspel). Direct na de pauze liet de ploeg zich verrassen (2-1) en tien minuten later stond het zelfs 3-1. De A-ploeg zette nu alles op alles en Jelle kon op voorzet van Kenny bijna scoren. Ook de vele corners zorgden voor dreiging maar scoren was er niet bij. Op counter werd het zelfs nog 4-1. Al bij al een verdiende zege van de thuisploeg maar met overdreven cijfers.