AVVV VOETBAL VK DE SJOETERS

Vr. 17.10 Oudegem – Sjoeters recreatief 2-3

Na de uitschuiver van vorige week moesten de recreatieven op bezoek bij een nieuwe tegenstander, nl. Oudegem. Het bleek een goeie maar zeer taaie ploeg. De start was nochtans goed want na zo’n 8’ kon Thomas de Sjoeters op voorsprong brengen na een mooie persoonlijke actie. De thuisploeg vocht goed terug en er volgden kansen langs beide kanten. Halfweg de 1e helft werd het 1-1 en de thuisploeg zette door en kwam 2-1 voor. Alle hens aan dek nu voor de Sjoeters om deze situatie nog recht te trekken. Na een zware haakfout kregen de Sjoeters een penalty toegewezen. Xavier nam zijn verantwoordelijkheid en zette deze keurig om (2-2). Tot het einde van de match kon het nu nog alle kanten uit. Michael Esselens nam echter 5’ voor tijd alle twijfels weg en maakte de winninggoal (2-3).

Zat. 18.10 Cafeboontjes B – Sjoeters B 0-4

Na 2 opeenvolgende overwinningen kregen de Sjoeters een moeilijke tegenstander op verplaatsing te bekampen, nl Cafeboontjes B uit Asse ter Heide. De thuisploeg startte ook sterk met verschillende hoekschoppen maar de doelman vd Sjoeters was attent.
De B ploeg kwam meer in de match en kon op voorsprong komen via de heroptredende Timothy (0-1). Nog voor de rust dikte Kurt Robberechts aan tot 0-2 en na de pauze bleven de Sjoeters de match in handen houden.
Kurt Willems kon nog 2x scoren. En zo werd het uiteindelijk nog een ruime 0-4 overwinning en meteen 9 op 9 voor de B ploeg, die opschuift naar de 4e plek.

Zat. 18.10 Cafeboontjes A – Sjoeters A 3-2

De A ploeg begon ongeslagen met 15 op 15 aan deze moeilijke uitmatch. De Sjoeters begonnen autoritair en speelden een sterke 1e helft met voortdurend veldoverwicht. Al snel volgde de voorsprong via een mooi afstandsschot van Yannick. De Sjoeters gingen op zoek naar de 0-2 maar een misverstand achteraan bood de thuisploeg de gelijkmaker aan. Opnieuw herpakken maar en 10’ voor de rust werd het 1-2 na mooi samenspel. De 1-3 hing nog in de lucht maar het bleef bij een 1-2 ruststand. Na de pauze probeerde de thuisploeg wat terug te doen maar het was enkel na een mistasten achteraan dat het 2-2 werd. De thuisploeg kreeg vleugels en de Sjoeters kregen het moeilijk en lagen nu fysiek onder. Toch bleef het 2-2 tot 5’ voor tijd. Kenny Laevaert kon alleen op doel af maar tikte de bal even te ver, kwam ten val en weg kans. Op de tegenaanval die hierop volgde werd het bij overmaat van ramp nog 3-2. Meteen de eindstand en de eerste nederlaag is een feit. Desondanks blijft de A ploeg de stand verder aanvoeren.

Zat. 18.10 Wezembeek – Sjoeters Dames 0-15