Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 17-19 Februari 2017

Vr. 17.2 Sjoeters recreatief – Impegem Liedekerke 5-1

Na de ruime overwinning van vorige week gingen de recreatieven voor een vervolg en voor een nieuwe overwinning tegen Impegem Liedekerke. De ploeg trok dan ook ten aanval en kende al snel succes via Mathias pots (1-0). Topschutter Serge kon 10’ later verder aandikken tot 2-0. De bezoekers gaven zich echter niet gewonnen en konden nog voor de rust terugkomen tot 2-1. Na de pauze gingen de Sjoeters resoluut voor de overwinning en drongen de bezoekers terug. Serge was in een productieve bui en kon 2x op rij scoren (4-1). Ozy was nog dicht bij de 5-1 maar het was uiteindelijk Tom Vrijders die met een mooi afstandsschot de eindstand vastlegde (5-1). Opnieuw een mooie overwinning na een collectief sterke prestatieve prestatie. Positief was ook dat speler coach Serge op 15 gemotiveerde spelers kon rekenen voor deze match.

Zat. 18.2 Cafeboontjes Asse B – Sjoeters B 2-0

Wie de match niet gezien heeft zou denken ‘een droge overwinning voor de thuisploeg’. De score geeft nochtans geen waarheidsgetrouwe weergave van de match en zeker niet van het aantal kansen voor beide ploegen. De Sjoeters begonnen goed aan de match en dwongen wat overwicht af maar het was de thuisploeg die op 10’ tijd 2x kon scoren op tegenaanval. Direct na de 2-0 kwam Thomas kort bij de 2-1 maar de kopbal spatte uiteen op de deklat. 5’ Later opnieuw bijna goal via dezelfde speler en ook in de tweede helft hetzelfde spelbeeld met nog meerdere mooie open kansen maar het zat deze keer echt niet mee en het bleef bij een teleurstellende 2-0 nederlaag.

Zat. 18.2 Cafeboontjes Asse A – Sjoeters A 1-1

Ook de A-ploeg speelde op hetzelfde terrein zijn uitmatch bij de kampioen van 1e afdeling van vorig seizoen en dit seizoen opnieuw op kop. De A-ploeg van de Sjoeters doet het dit seizoen niet slecht voor het 1e seizoen in de hoogste afdeling en staat voorlopig 4e. In de thuismatch moesten de Sjoeters pas in de laatste minuut een gelijkspel toestaan. Ook deze keer startten de Sjoeters ontspannen aan de match en waren de evenknie van de thuisploeg. Tom was al na 2’ kort bij de 0-1. Een onoplettendheid in de verdediging leverde de thuisploeg na zo’n 20’ de voorsprong op. De Sjoeters vochten terug en Steven Ringoot trof met een mooie kopbal lat en paal maar het bleef 1-0. Ook door een goed geplaatst afstandsschot liet de thuisdoelman zich niet verrassen. Na de pauze en wat tactische wissels ging de A-ploeg er vol voor. Na zowat 10’ penalty voor de Sjoeters, keurig omgezet door spelercoach Kenny (1-1). De Sjoeters gingen op hun elan door en kwamen dicht bij een 2e doelpunt. Aan de overkant stond de verdediging van de Sjoeters ook sterk te spelen bij de gevaarlijke counters van de thuisploeg. Na een vervanging van de thuisdoelman door kwetsuur kwam Steven R nog kort bij de winninggoal maar de doelman ranselde de bal uit zijn doel. Aan de overkant kwam de thuisploeg ook nog opzetten maar het bleef bij een 1-1 gelijkspel.

Zon. 19.2 RWDM girls A – Sjoeters Dames 3-3

Volgende wedstrijden:
Vr. 24.2 20u Lippelo – Sjoeters recreatief
Zat. 25.2 10u30 Rode Ster Jupiter – ZVK Sjoeters

TE ONTHOUDEN !!! ZAT 18 MAART HOPPESCHEUTENETENTJE in de kantine vanaf 18u30.
Reeds voor de 5e maal wordt een HOPPESCHEUTENETENTJE georganiseerd. Dit is een driegangenmenu waarbij bij elk gerecht hoppescheuten verwerkt worden, voorafgegaan door een aperitief en hapjes. Wie er wil bijzijn moet op voorhand zijn tafel reserveren bij iemand van het bestuur of bij voorzitter Patrick De Smedt (0497/332321). Wees er snel bij !!

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk