Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 17 Februari 2018

Zat. 17.2 Sjoeters A – Tervuren Rangers 3-3

Speler coach Kenny N moest voor deze moeilijke match zijn centraal middenveldsduo missen en moest dus wat sleutelen aan zijn opstelling. Het werd toch een boeiende match met wisselend scoreverloop. De bezoekers die de 0-1 nederlaag uit de heenmatch nog niet vergeten waren, startten zeer sterk en eisten meteen wat veldoverwicht op maar de thuisverdediging ving dit goed op. De Sjoeters kwamen geleidelijk aan beter in de match en na zo’n 15’ werd het 1-0 via een kopbaldoelpunt van Steven Ringoot op voorzet van Kevin V. Lang kon de thuisploeg niet genieten vd voorsprong want 3’ later stond het al 1-1 na een mooie collectieve aanval. Na de pauze meer aanvalslust bij de Sjoeters en Jitse kwam dicht bij een treffer maar trof de paal. Even later toch 2-1 na een kopbal van Davy DM op vrijschop van Peter De Pauw. Wie dacht dat de overwinning binnen was kwam bedrogen uit. Opnieuw kwamen de bezoekers terug tot 2-2 op hoekschop. 7’ Voor tijd dan opnieuw voorsprong voor de Sjoeters via Stijn W. En toch was het nog niet gedaan want 3’ later hingen de bordjes opnieuw gelijk. De Sjoeters probeerden ultiem nog de drie punten thuis te houden maar de kopbal van Davy DM belandde op de lat en het bleef bij een ietwat ontgoochelend gelijkspel na wel een spektakelrijke match. Hierdoor blijft de A ploeg 3e in de hoogste afdeling.

Zat. 17.2 Sjoeters B – Vollezele 2 2-0

De B ploeg kon na een 9 op 9 voluit gaan voor een vierde overwinning op rij tegen de hekkensluiter uit de reeks. Deze ploeg kwam echter sterker voor de dag dan verwacht en maakte het de thuisploeg niet gemakkelijk. De eerste helft kende wisselende kansen langs beide kanten. Toch kwamen de Sjoeters op voorsprong via de gouden schoen Frank VR na een flater van de doelman. Na de pauze drongen de Sjoeters wat meer aan maar het bleef lange tijd 1-0 tot Frank VR zijn tweede kon scoren op strafschop zo’n 10’ voor tijd. De score veranderde niet meer. Door deze 12 op 12 staat de B ploeg nu stevig 5e met nog uitzicht op wat meer!

Volgende wedstrijden:
Zat. 24.2 14u FC Patron – Sjoeters B
Zat. 24.2 15u Lamme Guiche Halle - Sjoeters A
Zat. 24.2 17u30 Rob en Co – ZVK Sjoeters

TE ONTHOUDEN !!! VRIJDAG 9 MAART HOPPESCHEUTENETENTJE in de kantine. Inschrijven en reserveren kan bij iemand van het bestuur. Er zijn nog een paar plaatsjes vrij!!!

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen