Zat. 17.9 ZVK Sjoeters – Yellows 8-2
Zat. 17.9 Hondzocht – Sjoeters A 3-0
Zat. 17.9 Nickyspurters – Sjoeters B 3-0

Zat. 17.9 Racing Jet Waver – Sjoeters Dames 1-18

Na een weekje rust door het forfait van Lasne trokken onze meisjes naar Racing Jet Wavre. Ze grepen de tegenstander meteen bij de keel wat al in de 2e minuut resulteerde in een voorsprong. Lore vond Lien, die in één tijd de keepster kon verslaan. Enkele minuten later werd de voorsprong al verdubbeld deze keer werkte Lore af met een volley op voorzet van Nele B. Een vrije trap van Lien belande nog op de lat, maar het duurde niet lang voor de 0-3 op het bord stond. Lisa kon de bal goed onderscheppen en gaf het leer naar de vrijstaande Lien die de bal binnen kon trappen. Na handsspel in de 16 van de thuisploeg, kon ook Nele B haar doelpunt meepikken door de penalty succesvol binnen te trappen. Onze meisjes bleven doordrukken met een doelpunt van Lore als gevolg na een knappe dieptepass van Lisa. Voor de pauze werd de score nog verder opgedreven tot 0-9 na goals van Nele B (2) en Lore (2). Na de rust gingen onze meisjes gewoon verder op hun elan. De kansen volgden elkaar aan een snel tempo op met enkele knappe doelpunten als gevolg. Doelpuntenmakers na rust waren Lien (4), Sofie (2), Nele B. (1), Niky De Kegel en een owngoal. De thuisploeg wist ook nog de eerredder te scoren wat resulteerde in een 1-18 overwinning voor onze meisjes. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Aukelien Vliegen, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Silke Helon, Debbie Mertens, Lore Hervent, Nele Van den Broeck, Tania Louage, Lisa Meysman, Nele Boonen, Lien Thoen, Debbie d’Haese, Sofie Vermeerbergen, Britt Storme.