Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 18-19 Maart 2016

Vr. 18.3 Sjoeters Dames – Liedekerke 17-0

Vrijdagavond kregen onze meisjes het bezoek van de laatste in de stand. Onder toezicht van de talrijk aanwezige supporters schoten onze meisjes snel uit de startblokken. Lien zette zich goed door en bediende Nele die de 1-0 binnen trapte. Enkele minuten later was het opnieuw prijs. Opnieuw vond Lien Nele voor doel en de 2-0 was een feit. Vervolgens was het Nele die zich telkens goed door zette en Lore H. en Lien deed scoren: 4-0. Onze meisjes bleven gas geven en wisten nog voor de pauze de stand op 10-0 te brengen met knap voetbal. Doelpuntenmakers van dienst waren nog Lien (2), Nele (2), Lore H. en Stien. Ook na de pauze bleven onze meisjes de ene kans na de andere creëren met heel aardige combinaties. De score werd nog verder opgedreven tot 17-0 via doelpunten van Lien (4) en Sofie (3). Een mooie en ruime overwinning. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Linzy Van Lier, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Tania Louage, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Silke Helon, Merel De Pauw, Sofie Vermeerbergen.

Vr. 18.3 Sjoeters recreatief – St Amands 3-1
Het werd een historische avond want voor het eerst na 16 jaar sjoeterseats ging dit initiatief door op een vrijdagavond in plaats van op zaterdagmiddag. De 25 gasten werden verwend met een gezellig etentje en kregen er twee matchen bovenop. Dat de Dames (waar de aftrtap werd gegeven door Julien Hermus namens de ‘Vrienden van de vrijdag’) geen partij hadden aan Liedekerke blijkt duidelijk uit de uitslag.
De recreatieven (waar de aftrap werd gegeven door Katrien van Belfius) kregen wat meer weerstand. Vooral de eerste helft dan bleef de match gelijkopgaand met wisselende kansen en een 0-0 ruststand. Na de pauze vond speler coach Serge dat het welletjes was en hij maakte al snel twee doelpunten. Ook Steven Esselens was nog kort bij een doelpunt maar het was uiteindelijk Xavier die er op voorzet van Peter De Smedt 3-0 van maakte. Toen iedereen dacht dat dit de uitslag zou worden scoorden de bezoekers nog de eerredder, 3-1. Een mooie overwinning na een alweer goeie collectieve prestatie.

Zat. 19.3 Bo Pélé – ZVK Sjoeters 6-0

Zat. 19.3 Likert – Sjoeters B 1-0

Zat. 19.3 Penarroya – Sjoeters A 2-3
Om in de running te blijven voor de titel moest de A-ploeg winnen en hopen op wat puntenverlies van leider Simca. De A-ploeg moest daarvoor wel voorbij het ijzersterke Penarroya dat aan een sterke reeks overwinningen bezig was. Coach Kenny had dan ook zijn pionnen tactisch goed opgesteld. Het werd een spannende match. Na de studieronde toonden de Sjoeters het betere spel en kwamen na zo’n 20’ op voorsprong via Frank.
Na de pauze drong de thuisploeg aan maar na zowat 10’ werd Kim neergehaald en de penalty werd door Yannick getrapt. De doelman redde maar in de rebound scoorde Tom (0-2). De thuisploeg gaf nog niet op en 10’ later werd het 1-2. Opnieuw spanning in de match. 10’ voor tijd opnieuw penalty na opnieuw een fout op Kim. Deze keer was het aan Gerd om de zege veilig te stellen. Hij trapte evenwel tegen de paal. Ipv 1-3 werd het 2’ voor tijd zelfs nog 2-2 en kregen de Sjoeters het deksel op de neus. De overwinning leek opeens ver weg. In de laatste minuut zette Christophe zich evenwel door op rechts, zette mooi voor naar de 2e paal waar Frank binnenkopte, 2-3. Een verdiende overwinning na een zeer spannende match. Wat een apotheose. Door het gelijkspel van de leider is alles nog mogelijk met nog 4 matchen te gaan.

Vr. 25.3 20u Sjoeters recreatief – TK Meldert
Zat. 26.3 9u30 ZVK Sjoeters – Dream Team
Zat. 26.3 14u ZSV Overijse – Sjoeters A

Zat. 26.3 18u30 HOPPESCHEUTENETENTJE in de kantine.

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk