Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 18-19 November 2016

Vr. 18.11 Dames Merchtem Wolvertem – Sjoeters Dames 2-2

Vrijdag trokken onze meisjes richting Merchtem waar ze de B-ploeg partij gaven. Onze meisjes startten als een sneltrein met veel druk naar voor. Al na 4 minuten resulteerde het in een doelpunt. Een doorsteekpass van Lien zette Nele B. alleen voor doel en die twijfelde niet om de 0-1 voorsprong tegen de netten te trappen. Onze meisjes bleven druk zetten en creëerden kans op kans, maar kregen de bal niet in doel. De thuisploeg daarentegen was zeer efficiënt. De enige 2 kansen in de eerste helft resulteerden meteen in 2 doelpunten. Zo gingen onze meisjes met een onterechte achterstand de kleedkamers in. De 2e helft was nog maar net begonnen of onze meisjes kregen al de uitgelezen mogelijkheid om de stand terug in evenwicht te brengen. Lien werd foutief afgestopt in het strafschopgebied en Lore zette de penalty feilloos om. Een lichte strafschop, maar onze meisjes stonden meer dan verdiend op gelijke hoogte. Ze bleven druk zetten en konden zeker de 3 punten claimen, maar het verdiende 3e doelpunt bleef uit. Zo moesten ze zich tevreden stellen met een gelijkspel. Volgende keer beter.
Samenstelling van de ploeg: Mayte Pevenage, Britt Storme, Niky De Kegel, Stien Raedemaeker, Debbie Mertens, Lisa Meysman, Tania Louage, Nele Van den Broeck, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Sofie Vermeerbergen, Patrica Thys, Tinneke Van den Broeck.

Zat. 19.11 Pot Age Jette – Sjoeters A 5-2
Zat. 19.11 Bleuken Merchtem B – Sjoeters B 0-2