AVVV Voetbal VK De Sjoeters 18-19 Oktober 2019

Vr. 18.10 Sjoeters recreatief – Daltons 1-3

Na drie opeenvolgende overwinningen waren de verwachtingen hoog gespannen voor deze match. De bezoekers begonnen echter sterk aan de match en de Sjoeters geraakten moeilijk op dreef. Na een paar mooie reddingen van doelman Greg Snoeck moest hij zich toch gewonnen geven na zowat 20’. De Sjoeters reageerden maar scoren was er niet bij. In het begin van de 2e helft een drukkende thuisploeg met een paar kansen op de 1-1 maar het was aan de overkant dat het 0-2 werd. Nog meer druk van de Sjoeters en Nils V kon tegenscoren. Er werd nu gestreden om een gelijkspel te behalen maar op een counter werd het op het einde van de match nog 1-3.

Zat. 19.10 ZVK Sjoeters – Rode Ster Jupiter 5-6

Zat. 19.10 Sjoeters A – Bobo Overijse A 2-1

Na de pijnlijke nederlaag van vorige week wilde de ploeg zich herpakken. Maar het draaide niet zo vlot bij de Sjoeters. Mede door de sterke bezoekers die de beste kansen afdwongen. Na een paar keer wat meeval te hebben werd het toch verdiend 0-1 na zowat 15’. De Sjoeters probeerden wat terug te doen maar enkel Peter DP kon de paal raken via een vrijschop. Doelman Dries R redde nog de 0-2. Tijdens de pauze greep coach Kenny in en wijzigde zijn opstelling waardoor er onmiddellijk druk ontstond. De vele corners leverden gevaarlijke standjes op voor het doel van de bezoekers maar het bleef 0-1. Tot 7’ voor tijd Jasper DR in de rebound kon binnentrappen. De thuisploeg wou meer en ging door en 2’ voor tijd lukte Peter DP de winning goal, 2-1. Een hardbevochten overwinning tegen een sterke tegenstander. Hierdoor blijft de A-ploeg nu stevig 2e in de stand.

Zat. 19.10 Sjoeters B – Kasteeltje 0-1

De B-ploeg heeft dringend nood aan een overwinning en de ploeg was er dan ook klaar voor. De tegenstander werd wat weggedrukt tijdens de eerste helft en er werden wat kansen afgedongen maar het bleef bij de rust op 0-0. Na de pauze nog wat meer druk van de Sjoeters maar na zo’n 10’ werd een aarzeling achterin afgestraft (0-1). De thuisploeg zette nu alles op alles en kreeg nog kansen via Jander en Bert DS (op de paal) maar het bleef bij een pijnlijke 0-1 nederlaag.

Zat. 19.10 Sjoeters Y – Bobo Overijse B 2-3

De Youngsters waren nog altijd ongeslagen en kregen koploper Bobo op bezoek. Met een overwinning kon de ploeg een goeie zaak doen. Verbazing alom toen de bezoekers al na 2’ scoorden. Nog geen 2’ later werd het zelfs 0-2 en even later zelfs 0-3. Wat een start van de match en wat een frustratie voor de thuisploeg. Coach Frank VDB stuwde zijn mannen echter vooruit en nog voor de rust kon Jarne L scoren (1-3). Na de pauze volop druk van de Sjoeters. Dit resulteerde in de 2-3 na zowat 15’ opnieuw via Jarne L. Een gelijkspel zat er zeker in en zou zeker verdiend geweest zijn maar het lukte niet ondanks een zeer goede tweede helft. Ondanks de nederlaag toch nog perspectieven voor de Youngsters.