Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Woe. 18.3 Sjoeters recreatief - Affligem 5-1

Vr. 20.3 Grez Doiceau - Sjoeters Dames 1-7

Vrijdagavond stond de wedstrijd op Grez-Doiceau op het programma. De thuisploeg nam een verschroeiende start, zette hoog druk op onze meisjes en bevestigden zo hun sterke thuisreputatie. Ondanks het goede spel van de tegenpartij, kregen onze meisjes de beste kans in de eerste 10 minuten, maar Lotte kon de bal net niet goed genoeg raken om te scoren. Geleidelijk aan groeiden onze meisjes in de wedstrijd en viel het hoge pressingspel van de thuisploeg wat weg. Zeker nadat we op 6 minuten tijd op een veilige 0-3 voorsprong klommen via Nele, Sofie en Stien. Met een terechte penalty milderden ze de score, maar na de pauze maakten onze meisjes het helemaal af. Nele (2), Stien en Lien dreven de score verder op tot 1-7. De score kon nog verder op lopen, maar de lat of keepster verhinderden extra doelpunten. Zo brengen onze meisjes na een moeilijke 1e, maar uitstekende 2e helft een lastige uitwedstrijd tot een goed eind. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Britt Storme, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lien Thoen, Nele Boonen, Sofie Vermeerbergen, Wen Reyniers, Debbie D’Haese.

Zat. 21.3 Vaillant Asse - Sjoeters A 2-1
Zat. 21.3 Likert - Sjoeters B 0-3