Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Woe. 18.11 Sjoeters Dames - VK Veldkanteva's A 6-3

Woensdagavond kregen onze meisjes het bezoek van Veldkanteva’s, een ploeg uit de middenmoot. Ze startten niet al te scherp aan de partij en kregen dan ook snel het deksel op de neus. Een vroege achterstand in combinatie met het hevige stormweer liet al meteen een moeilijke match vermoeden. Gelukkig schoten onze meisjes snel wakker en maakten ze de achterstand nog in de eerste helft ongedaan. Eerst stak Lore Lien perfect diep waarna Lien de gelijkmaker kon scoren. Niet veel later was het Lien die Sofie vond om de 2-1 binnen te trappen. Nog net voor de pauze pikte ook Patricia knap haar doelpunt mee op voorzet van Lien. De veer was wat gebroken bij de tegenstander en onze meisjes liepen na de rust nog uit tot 6-1. Lore kopte een hoekschop, dankzij een schijnbeweging van Sofie, binnen waarna Lien ook nog 2 keer de weg naar doel vond. De wedstrijd was gespeeld en concentratieverlies kwam in onze rangen. De bezoekers prikten nog 2 keer met een verdiende 6-3 overwinning als gevolg.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Tania Louage, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Patricia Thys, Lien Thoen, Silke Helon, Nele Van den Broeck, Aukelien Vliegen.

Zat. 21.11 ZVK De Sjoeters – Dream Team 3-2

Zat. 21.11 Sjoeters A – Penarroya Vilvoorde 2-1

Na een zwakke 1 op 6 moest de ploeg van hoofdcoach Kenny dringend nog eens een driepunter scoren om mee te blijven draaien in de top van het klassement. De tegenstander en de hevige wind maakten de opdracht niet gemakkelijk. De bezoekers versierden de beste kansen in het aanvangskwartier. De verdediging stond echter pal en na zowat 20’ konden de Sjoeters scoren via Tom na een mooie actie van Kim. Na de pauze speelden de Sjoeters beter en op tegenaanval kon Yannick er 2-0 van maken. De buit leek binnen maar zo’n 10’ voor tijd werd het 2-1 en opnieuw spannend. Ferre kreeg nog de kans op 3-1 maar het bleef bij een hardbevochten 2-1 overwinning. De inzet van de spelers was al stukken beter dan de voorbije 3 weken. Het betere spel zal hopelijk snel volgen.

Zat. 21.11 Sjoeters B – Likert 2-1

Ook deze wedstrijd werd gespeeld onder zware windstoten. Vooral de 1e helft leed hieronder. De bezoekers kwamen na zo’n 15’ op voorsprong maar nog voor de rust kon Dieter de bordjes opnieuw gelijk hangen.
Na de pauze een ander spelbeeld. De B-ploeg speelde zeer sterk en dominant voetbal en creëerde bijna voortdurend balbezit. De bezoekers kwamen er echt niet meer aan te pas en de kansen stapelden zich op maar de bezoekende doelman leek onklopbaar op verschillende pogingen van Kenny, Bart en Jurgen.
2’ Voor tijd lukte het dan toch. Na een mooie collectieve aanval werd de verdediging volledig uit verband gespeeld en Jurgen kon met een mooi schot scoren, 2-1.
Een meer dan verdiende overwinning voor de - ploeg die mooi 5e blijft in de stand.

Zon. 22.11 FC Dames Ternat - Sjoeters Dames 0-6

Zondagochtend trokken onze meisjes naar Ternat. Ondanks het vroege uur kregen onze meisjes meteen een grote kans op een vroege voorsprong, maar zowel Lien als Lore H. troffen het doelhout. Nadien viel het spel wat stil. Onze meisjes hielden de tegenstander goed af, maar vaak was de laatste pas net niet goed genoeg. Halfweg de eerste helft startte Lotte een uitstekende actie op de flank en Sofie kon die met een enig mooie krul goed afwerken. Daarop volgde nog enkele goede mogelijkheden, maar voor rust werd niet meer gescoord. De thuisploeg vocht voor wat het waard was en bleef erin geloven. Een snelle dubbele voorsprong was dan ook nodig en die kwam er ook via een kopbal van Lien, opnieuw op pass van Lotte. Na 67 minuten ging Lien haar kans van ver en stond de 0-3 op het bord. De moed zakte hen in de schoenen en onze meisjes zetten enkele mooi acties op poten. Eerst slalomde Lien door de defensie en bleef ze koel voor de keepster: 0-4. Vervolgens schakelde Lore H. 2 verdedigers uit op de flank en bracht de bal perfect in de loop van Lien, die op haar beurt de netten deed trillen. Onze meisjes gingen door op hun elan en scoorde nog een 6e keer. Deze keer werkte Nele B. koelbloedig af op pass van Lien. Een uitstekende 2e helft werd beloond met een knappe 0-6 overwinning. Ook een dikke pluim voor het verdedigende compartiment die geen enkele kans weg gaf!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Lien Thoen, Nele Boonen, Silke Helon, Stien Raedemaeker.