AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 18.4 Sjoeters A - Krak Boys 2-2

De laatste thuismatch vh seizoen begon goed voor de Sjoeters. Na zowat 15’ kon Robin met een mooie volley er 1-0 van maken. De bezoekers reageerden gevat en 5’ later stond het alweer gelijk na een verrassende lob over doelman David. 10’ later een bijna gelijkaardige actie en het stond zowaar 1-2.
Direct na de rust kon Christophe (Cremme) er 2-2 van maken. We kregen nog wisselende kansen maar het bleef bij een 2-2 gelijkspel.

Zat. 18.4 Sjoeters B - Simca Boys Asse 0-3

Een belangrijke match voor de bezoekers die bij een gelijkspel kampioen werden. De Sjoeters begonnen niet slecht aan de match maar het waren toch de bezoekers die na zowat 15’ konden scoren. De Sjoeters probeerden nog wat terug te doen maar het bleef 0-1 bij de rust. Na de pauze voerden de Sjoeters de druk op maar het was Simca Boys dat op counter kon scoren (0-2). De match was gespeeld en de nieuwe kampioenen maakten er nog 0-3 van. Ze vierden na de match dan ook hun verdiende titel.

Zat. 18.4 SK Leeuw - Sjoeters Dames 1-7

Afgelopen voetbalweekend trokken onze meisjes naar Sint-Pieters Leeuw om de B-ploeg van SK. Leeuw partij te geven. Hun A-ploeg was enkele minuten daarvoor tot kampioen gekroond waardoor de B-ploeg toch in een overwinningsroes aan de wedstrijd begon. Onze meisjes daarentegen startten slap en kwamen voor het eerst dit seizoen op achterstand. Het doelpunt schudde onze meisjes wakker en nog geen 3 minuten later stelde Nele B. de score terug gelijk. Even later klommen ze zelfs op voorsprong na opnieuw een doelpunt van Nele B. Lotte plaatste een vrije trap nog mooi binnen zodat een 1-3 ruststand op het bord stond. Na een toch wel slechte eerste helft, tapten onze meisjes na rust uit een ander vaatje. Ze kampeerden op de helft van de tegenstander en wisten de score nog verder op te drijven tot 1-7. Doelpuntenmakers van dienst waren Nele B., Lien, Lore H. en Lotte. Na een knappe 81 op 81 en dankzij het verlies van de tweede in de stand kunnen onze meisjes zich bij winst op terrein van Lasne komend weekend tot kampioen kronen. Allen daarheen!

Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Lise Hoogewys, Annelore De Potter, Tinneke Van den Broeck, Mayte Pevenage, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Jolien De Donder, Linzy Van Lier.

Vr. 24.4 20u15 Sjoeters recreatief – Ede Boys
Zat. 25.4 14u ZSV Overijse - Sjoeters A
Zat. 25.4 15u Cristal Boys B - Sjoeters B
Zon. 26.4 11u15 FC Lasne B - Sjoeters Dames (bij winst worden de Dames kampioen!!)