Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 19-21 Februari

Vr. 19.2 Sjoeters recreatief – Impegem Liedekerke 3-2

De recreatieven mochten opnieuw thuis spelen tegen Impegem Liedekerke. Ondanks pogingen van beide ploegen bleef het 0-0 bij de rust.
Na de pauze kwamen de bezoekers op voorsprong. De Sjoeters lieten niet begaan en het was Steven Esselens die de gelijkmaker scoorde. Nadien was het aan Mathias Pots om zich te onderscheiden met 2 doelpunten waaronder één op vrijschop.
Dat de bezoekers nog tegen scoorden kon de pret niet meer bederven. Door deze zege behaalden de recreatieven alleen nog maar overwinningen in 2016. Volgende week op verplaatsing bij de Daltons uit Malderen wordt het allicht moeilijk om de zegereeks verder te zetten.

Zat. 20.2 Sjoeters A – Lokomotiv Centrum B 3-2

Door de onverwachte nederlaag vorige week bij Bleuken was het deze keer van ‘moetens’ voor de A-ploeg wilde ze nog meedraaien in de top van de rangschikking. Ook voor de bezoekers die evenveel punten hadden als de Sjoeters stond er veel op het spel.
Het werd een boeiende en zeer spannende match met twee ploegen die er vol voor gingen. Er werden maar liefst 5 doelpunten gescoord. Telkens kwamen de Sjoeters op voorsprong (1-0 en 2-1) maar telkens kwamen de bezoekers terug. Uiteindelijk trok de A-ploeg toch aan het langste eind (3-2). Meteen een zeer belangrijke overwinning. Met nog 6 matchen te gaan blijft het superspannend.

Zon. 21.2 Molenbeek Girls A – Sjoeters Dames 1-3

Na 2 weekends zonder voetbal trokken onze meisjes zondagmiddag naar FC Molenbeek Girls, een moeilijke te bespelen ploeg met heel wat snelle en vinnige speelsters. Onze meisjes beseften dat het een moeilijke partij zou worden en startten gefocust aan de wedstrijd. Eerst plaatste Lotte een bal nog net naast, maar even later kon Annelore dan toch de score openen. Ze kapte haar tegenstandster knap uit en versloeg de keepster met een trap net onder de lat. Onze meisjes probeerden aardig te combineren en verdubbelden verdiend de voorsprong. Deze keer was Lotte de doelpuntenmaakster van dienst na een knappe actie van Nele B. De thuisploeg probeerde nog voor de rust de aansluitingstreffer te scoren, maar Lieselotte stond telkens paraat. Het waren daarentegen onze meisjes die de netten nog deden trillen. Na een goeie doorsteekpass van Annelore wist Nele B. de keepster te verslaan zodat onze meisjes met een geruststellende voorsprong gingen rusten. Na de pauze was het voetbal van mindere kwaliteit en werd er vooral gevochten voor elke bal. De thuisploeg wist de score nog te milderen, maar daarbij bleef het ook zodat onze meisjes een moeilijke wedstrijd afsloten met een 1-3 overwinning. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Tania Louage, Britt Storme, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Lore Hervent, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Nele Boonen, Patricia Thys, Silke Helon, Lore François, Sofie Vermeerbergen, Lien Thoen.

Vr. 26.2 20u30 Daltons – Sjoeters recreatief
Zat. 27.2 13u30 ZVK Sjoeters – Rode Ster Jupiter
Zat. 27.2 15u Stinne Boys –Sjoeters B
Zat. 27.2 20u Sjoeters Dames – Union Lasne Ohain A

TE ONTHOUDEN!!!
26.3 HOPPESCHEUTENETENTJE in de kantine (te reserveren)
20 en 21 mei VIERING 35 JAAR SJOETERS!!!

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk