Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 2-3 November 2018

Vr. 2.11 Sjoeters recreatief – FC Ward Puurs 0-2

De Sjoeters recreatief kregen een nieuwe tegenstander te bekampen, nl FC Ward uit Puurs. Het bleek een degelijke en sportieve ploeg te zijn, alleszins een aanwinst voor onze kalender. De bezoekers begonnen het best aan de match en domineerden de eerste helft die ze afsloten met een 0-1 voorsprong. De recreatieven wilden zich echter niet geven en maakten er een boeiende tweede helft van. Er kwamen kansen op de 1-1 via Ozias, Siebe en Bachirou. Maar het waren uiteindelijk de bezoekers die in de laatste minuut er nog 0-2 van maakten.

Zat. 3.11 Sjoeters A – Penarroya Vilvoorde 3-2

Coach Kenny moest al voor de tweede keer dit seizoen heel wat sterkhouders missen voor deze belangrijke match tegen de nr 5 in de stand. De eerste keer (bij de leider) kostte dit 3 punten. Deze keer hebben de vervangers in de ploeg zich dubbel geplooid en leverden een mooie match af en toonden karakter. De bezoekers begonnen gretig aan de match en al na 5’ stond het 0-1 met een prachtig schot in de winkelhaak. De Sjoeters waren even aangeslagen en zochten opnieuw hun vertrouwde combinatiespel. Er kwamen een paar kleine kansen tot de arbiter in de laatste minuut penalty floot. Jelle DD zette deze feilloos om. Na de pauze en een tactische ingreep was het overwicht voor de thuisploeg. Jitse zette zich door op links, zette voor en topschutter Steven R deed wat van hem verwacht werd, scoren (2-1). De bezoekers bleven aandringen maar 5’ voor tijd kon Steven R zijn tweede mooi binnenschieten op pass van Aaron M. Match gespeeld dacht iedereen maar de bezoekers mochten uit buitenspel nog scoren en het werden nog 2 bange minuten maar het bleef bij een nipte maar verdiende 3-2 overwinning. Hierdoor wordt de ploeg nog steviger tweede.

Zat. 3.11 Sjoeters B – Vollezele B 5-1

De B-ploeg stond opnieuw sterk en was tuk op een goeie prestatie. Topschutter Amigo maakte er al snel 1-0 van. Wesley kon niet achterblijven en maakte er verdiend 2-0 van. Nog voor de pauze opnieuw Amigo met de 3-0. Op slag van rust konden de bezoekers de eer redden (3-1). Na de pauze trok de B-ploeg direct sterk door en op 10’ tijd stond er 5-1 op het scorebord dankzij doelpunten van Jurgen DB (een prachtige kopbal) en Wesley voor zijn tweede van de namiddag. De B-ploeg blijft hierdoor mooi meedraaien vooraan in de stand.

Zat. 3.11 Sjoeters Y – SP Tange A 4-0

Na de spijtige nederlaag vorige week thuis wilden de Youngsters zich snel herpakken met een goeie prestatie en dito overwinning. De ploeg speelde een goeie match. Na wat kleinere kansen kon Othello met een mooi afstandsschot er 1-0 van maken. Er werden nog wat kansen gecreëerd maar het bleef 1-0 bij de rust. Na de pauze werd het al snel 2-0. Nadien kwamen ook de bezoekers wat meer in de match maar de doelmand van de Sjoeters liet zich niet verschalken. In de laatste 10’ werd er nog 2x gescoord zodat het een ruime en verdiende 4-0 overwinning werd. Volgende week op bezoek bij de leider van de reeks. Misschien eens gaan stunten?

Zat. 3.11 ZVK Sjoeters – Rob en Co 3-12