AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 20.2 Sjoeters Dames - Wezembeek 18-0

Vrijdagavond kregen onze meisjes het bezoek van de KFC. Wezembeek, de voorlaatste in de stand. Ze parkeerden onmiddellijk op de helft van de bezoekers en dat resulteerde al snel in doelkansen. Na 10 minuten brak Nele B. de ban door 2 maal snel na elkaar de keepster te verschalken. De doelpunten volgden elkaar nu op een snel tempo op met een 8-0 ruststand als gevolg. Doelpuntenmakers van dienst waren nog Lotte (2), Stien, Nele B., Tinneke en een owngoal. Ook na de pauze waren onze meisjes heer en meester en dreven ze de score verder op tot een 18-0 eindstand. Lien (5), Boonen (2), Wen, Annelore en Niky zorgden na de rust voor de goals. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaeker, Lise Hoogewys, Lotte Theelen, Wen Reyniers, Lien Thoen, Nele Boonen, Debbie D’Haese, Annelore De Potter.

Vr. 20.2 Daltons Malderen - Sjoeters recreatief 2-0

Na de pijnlijke nederlaag vorige week bij Lippelo waren de recreatieven gemotiveerd om opnieuw met de overwinning aan te knopen. De Sjoeters kregen echter niet alleen met rotweer af te rekenen maar ook met een goeie tegenstander. De Daltons begonnen het best en konden al na 7’ op voorsprong klimmen met een knappe goal (1-0). De Sjoeters moesten even bekomen maar creëerden toch wel wat balbezit en een paar schaarse kansen. Na de pauze hadden de recreatieven opnieuw het meeste balbezit maar scoren bleek opnieuw moeilijk. Topschutter Serge die al een gans seizoen gekwetst is, wordt sterk gemist. Het was uiteindelijk de thuisploeg die nog een 2e maal wist te scoren en met 2-0 won. Hopelijk volgende week beter.

Zat. 21.2 Sjoeters B - Nickyspurters B 5-2

Wie zaterdag even te laat toekwam had al 2 goals gemist want na 1’ scoorden de bezoekers de 0-1 en een minuut later werd het al 1-1 via Tom Goossens. De B-ploeg was duidelijk de betere ploeg en het was diezelfde Tom die er verdiend 2-1 van maakte en even later zelfs 3-1, de ruststand.
Na de pauze hetzelfde spelbeeld. De bezoekende doelman voorkwam een paar keer de 4e goal. Na zowat 15’ konden de bezoekers ietwat verrassend op counter de aansluitingstreffer scoren (3-2). De Sjoeters waren meteen wakker en eerst Kristof Fosselle en nadien Jurgen zorgden voor de veilige en ruime 5-2 voorsprong.

Vr. 27.2 20u15 Sjoeters recreatief – Borsbeke
Zat.28.2 14u30 Pennaroya – Sjoeters A
Zat.28.2 17u15 Stockel – Sjoeters Dames

TE ONTHOUDEN!! HOPPESCHEUTENETENTJE
Vrijdag 20 maart vanaf 18u30 in de kantine. De plaatsen zijn beperkt. Er blijven maar een paar plaatsen over. Te reserveren bij iemand vh bestuur!!