AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Zat. 20.12 Krak Boys Liedekerke - Sjoeters A 4-1

Een baaldag om snel te vergeten.
Op het kleine, moeilijk te bespelen terrein vh St Gabrielinstituut hebben de Sjoeters het altijd moeilijk. Deze keer had coach Kenny zijn troepen goed gebriefd en begonnen ze toch goed gedisciplineerd aan de match. Aanvankelijk ging het nog wat gelijk op maar na enige tijd namen de Sjoeters de match in handen en kregen een paar kleine kansen oa via Christophe. De thuisploeg loerde op de counter en was ook soms gevaarlijk. Na de pauze was de A-ploeg van plan om door te duwen maar een goal vd thuisploeg die letterlijk en figuurlijk uit de lucht viel, doorkruiste die plannen. De Sjoeters moesten nu vol aan de bak en zetten de thuisploeg volledig onder druk. Nadat de scheidsrechter al een terechte penalty niet had gefloten kwam er even later dan toch een penalty na handspel. Kevin Vermeulen miste echter.
Even later een nog duidelijkere penaltyfout, evenwel niet gefloten. Gerd Van Assche vond de doelman nog eens op zijn weg naar de gelijkmaker maar het was de thuisploeg die op counter scoorde. Nog meer risico’s achteraan en het stond 3-0. Een nieuwe penalty leverde de 3-1 op en in de slotminuut werd het nog 4-1. Een pijnlijke nederlaag.
Gelukkig is er nu een korte periode van bezinning voor coach en spelers van de A-ploeg.

Zat. 20.12 Sjoeters B - Visie Asse 1-0

De B-ploeg kreeg de nr 2 uit de stand op bezoek en wist dus dat het niet gemakkelijk ging worden. De bezoekers begonnen het best aan de match en hadden niet alleen licht veldoverwicht maar ook de beste kansen. Doelman Domien speelde echter een prima partij en hield zijn netten schoon.
Na de rust kwamen de Sjoeters beter in de match en kon de wedstrijd alle kanten uit. Het was een boeiende 2e helft met wisselende kansen.
Halverwege de 2e helft was het Danny Vrydag die op hoekschop de bal mooi binnenkopte en voor de 1-0 voorsprong zorgde.
De bezoekers probeerden nog wat terug te doen maar de thuisdefensie met een sterke doelman Domien, gaf geen krimp meer en sloot 2014 af met een mooie en belangrijke 1-0 overwinning.