Wedstrijdverslag 20 september 2013

Vr. 20.9 Troubleshooters - Sjoeters Dames 3-3

Afgelopen voetbalweekend trokken onze meisjes naar Troubleshooters Asse. Ze startten uitstekend aan de wedstrijd en voetbalden de ene mooie kans na de andere bij elkaar, maar telkens stond de doelvrouw, de lat of de modder in de weg. Even voor halfweg de eerste helft kregen onze meisjes dan het deksel op de neus. Op een hoekschop werd de verdediging verschalkt en werd de bal mooi in doel gewerkt. Enkele minuten later versierde de thuisploeg met een gelukje hun tweede kans en ook meteen hun tweede doelpunt. De thuisploeg lag duidelijk onder, maar was dodelijk efficiënt. Ondanks de mentale klap bleven onze meisjes mooi voetbal brengen en werden ze daarvoor ook beloond toen Niky van ver kon aanleggen en de keepster verraste met een bal net onder de lat. De thuisploeg kreeg even een tik waarvan onze meisjes profiteerden om de gelijkmaker te scoren. Deze keer was het Nele die op de juiste plaats stond om de bal over de lijn te tikken. De 2-2 leek onze meisjes even uit concentratie te brengen waarvan de thuisploeg meteen profiteerde om een derde doelpunt te puren uit hun derde mogelijkheid. Teleurgesteld om de onverdiende achterstand, maar ook met vernieuwde moed kwamen ze na de rust uit de kleedkamer. Ondanks dat de thuisploeg het evenwicht aanvankelijk wat kon herstellen, namen onze meisjes halfweg de tweede helft weer het commando over. Een duidelijke penalty werd door de scheidsrechter beschouwd als een vrije trap, maar Lore H. knalde deze in de linkerbovenhoek in doel. Ze kregen nog enkele kansen op de 3-4, maar scoren luktte niet meer. Ondanks het gelijkspel en puntenverlies kunnen onze meisjes fier zijn op het geleverde mooie combinatievoetbal!
Samenstelling van de ploeg: Mayte Pevenage, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Linzy Van Lier, Sofie Vermeerbergen, Annelore De Potter, Tania Louage, Nele Van den Broeck, Lore Hervent, Jolien De Donder, Elly De Kegel.