Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 21-22 April 2017

Vr. 21.4 Oppuurs – Sjoeters recreatief 4-2

De recreatieven werkten hun laatste match van het seizoen af. Spijtig genoeg kon er niet gewonnen worden. De Sjoeters begonnen zwak en kwamen al snel 2-0 achter. Terwijl de Sjoeters wat kansen misten kon de thuisploeg nog voor de rust 3-0 uitlopen. Na de pauze druk van de Sjoeters en een penaltyfout op Steven werd niet gefloten. De thuisploeg was wel efficiënt en maakte er 4-0 van. Even nadien dan toch prijs voor de Sjoeters via Serge (4-1). Ozzy en Serge kregen nog wat kansen maar enkel Serge kon nog scoren. Het werd 4-2, meteen de eindstand.

Zat. 22.4 Lennik – Sjoeters Dames 1-4

Door deze mooie uitoverwinning in de laatste match werden de Sjoeters Dames kampioen in 2e provinciale. De 2e titel op 3 jaar tijd. Beter kan niet. Volgend jaar kunnen ze aantreden in 1e provinciale. Proficiat!

Zat. 22.4 Sjoeters A – Cristal Boys A 4-2

Nadat de gasten hadden genoten van een lekker etentje tijdens de SEATS kon de aftrap gegeven worden door Leo Elpers! De Sjoeters begonnen sterk en hadden snel veldoverwicht. Een mooie collectieve aanval werd na voorzet van Mark Vunckx mooi afgewerkt door Steven R. 5’ Later al 2-0, deze maal via Danny Vrydag. De bezoekers konden dan milderen en kregen hoop maar Steven R zorgde met zijn 2e van de dag voor de 3-1 ruststand. Na de pauze verliep het spel meer verdeeld met wisselende kansen. Zowat 10’ voor tijd werd het 4-1 en was de match gespeeld. Dat de bezoekers nog 4-2 maakten kon de overwinning van de Sjoeters niet meer verhinderen. Door deze 4-2 overwinning behaalt de A-ploeg nu 9 op 9 en eindigt mooi 6e in het 1e seizoen in 1e afdeling.

Zat. 22.4 Sjoeters B – Cristal Boys B 2-1

Ook de B-ploeg mocht als laatste match een derby afwerken tegen de buren van Merchtem, Cristal Boys. De aftrap werd deze keer gegeven door Godelieve Van den Broeck en Celine Mathys, twee aanwezige sponsors op de SJOETERSEATS! Hun matchbal bracht geluk want ook de B-ploeg kon haar laatste match winnen. Na een evenwichtig verloop konden de Sjoeters scoren via Frank Van Ransbeeck (1-0). Na de pauze wat meer evenwicht en de bezoekers gingen op zoek naar de gelijkmaker maar het waren opnieuw de Sjoeters die scoorden (2-0). Een penaltydoelpunt 5’ voor tijd voor Cristal Boys bracht nog even spanning maar het bleef bij een 2-1 overwinning.

Het seizoen is hiermee sportief afgesloten waarbij een bedankje hoort voor de spelers/speelsters, de sportief verantwoordelijken, de tappers, de mensen van de vriendenkring en het bestuur voor een geweldig seizoen! Op zondag 4 juni volgt nog de eindeseizoensbarbecue met de uitreiking van de gouden schoenen en dan verdiende rust!

Volgende activiteit

24/06/2024 Kriekavond op Hof ten Hemelrijk