Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Wedstrijdverslagen 22-23 november 2013

SUCCESWEEKEND VOOR DE SJOETERS!!

Vr. 22.11 Sjoeters Dames – Sparta den Bos 2-1

Vrijdagavond kregen onze meisjes Sparta Den Bos op bezoek in het kader van de poulefase van de bekercompetitie. Ze startten slap aan de wedstrijd, maar kregen gaandeweg meer grip op de partij en creëerden enkele goede mogelijkheden. Deze werden jammer genoeg één voor één gemist en daarbovenop scoorden de bezoekers uit hun eerste grote kans. Onze meisjes waren niet aangeslagen en bleven aanvallen wat al snel resulteerde in de gelijkmaker. Lore H. onderschepte de bal en trapte deze uitstekend naast de keepster tegen de netten. Net voor de pauze konden ze zelfs op voorsprong klimmen nadat Stien de voorzet van Tania staalhard binnen kopte. Ook na de pauze hadden onze meisjes de bovenhand, maar de kansen die werden bijeen gevoetbald, werden niet verzilverd. De gemiste mogelijkheden op een grotere voorsprong braken ons nog bijna zuur op, maar Mayte hield met een knappe redding de 2-1 op het scorebord. Proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Mayte Pevenage, Lore François, Niky De Kegel, Lise Hoogewys, Britt Storme, Stien Raedemaeckers, Annelore De Potter, Lore Hervent, Tania Louage, Nele Boonen, Lieselotte Van Puyvelde, Sofie Vermeerbergen, Jolien De Donder, Nele Van den Broeck, Elly De Kegel.

Vr. 22.11 Impegem Sjoeters – Sjoeters recreatief 1-8
Nog eens een vooroorlogse uitslag voor de recreatieven. Het werd een sportieve match tegen een gastvrije amateurclub die volgend jaar 50 jaar bestaat. De Sjoeters waren echter te sterk. Nadat de thuisploeg ietwat verrassend op voorsprong was gekomen ontbond topschuter Serge zijn duivels en zette met een zuivere hattrick de Sjoeters op 1-3. Ignace zorgde nog voor de rust voor de 1-4. Na de pauze kon Xavier ook scoren evenals Serge nog eens en ook Kurt Debrier na een mooie persoonlijke actie. Het werd uiteindelijk 1-8. Nadien werd het nog een gezellige boel in de kantine Het weekend was goed begonnen!

Zat. 23.11 Nickyspurters A - Sjoeters A 2-2
Na zes matchen op rij zonder nederlaag moest de A-ploeg aan de bak tegen een goeie tegenstander in Affligem. De Sjoeters begonnen met veel zelfvertrouwen aan de match en hadden veldoverwicht evenwel zonder te scoren. Na zo’n 20’ kwam de thuisploeg de neus aan het venster steken en kwam zowaar op voorsprong met een lobbal. Na de pauze kregen de Sjoeters een paar kansen via de heroptredende Maarten maar het was de thuisploeg die met een wereldgoal er 2-0 van maakte. Even twijfel bij de A-ploeg. Net als bij de voorbije matchen toonde de ploeg echter karakter en 10’ voor tijd kon kapitein Frank er 2-1 van maken. Het geloof was er opnieuw en 3’ voor tijd kon Frank met zijn 2e gelijkstellen, 2-2, meteen de eindstand. Hierdoor blijft de A-ploeg 3e in de stand.

Zat. 23.11 Nickyspurters B – Sjoeters B 2-4
Ook de B-ploeg moest in Affligem aan de slag op het zelfde terrein als de A-ploeg. De tegenstander stond virtueel op kop en beloofde dus een taaie klant te worden. De manschappen van coach Dirk Kennis namen echter een blitz start en met doelpunten van Nico Peysman en Hans Lissens stond het na 5’ al 0-2. Via een bedrijvige Kurt Robberechts volgden er nog kansen maar het bleef voorlopig 0-2 tot de thuisploeg even voor de rust milderde. Maarten kon echter direct terugslaan en het stond 1-3 bij de rust. Na de pauze kon de B-ploeg de match controleren en het was Kurt Robberechts, de man van de match die er na een persoonlijke actie 1-4 van maakte. De sterke Sjoetersverdediging met libero Jef en verdedigers Gunter en Stijn gaf geen krimp. Ook doelman David speelde zich nog in de kijker. Even voor tijd werd de 2-4 eindstand vastgelegd. Een mooie en verdiende overwinning voor de Sjoeters die nu 3e staan in de stand.

Vr. 29.11 20u Sjoeters recreatief – Daltons Malderen
Zat. 30.11 12u SEATS VOOR DE GENODIGDEN!!
Zat. 30.11 14u Sjoeters A – Cafeboontjes A Asse
Zat. 30.11 15u30 Sjoeters B - Cafeboontjes B Asse

TE ONTHOUDEN!! 7 en 8 DECEMBER EETFESTIJN SJOETERS DUIZENDPOOT ringlaan.

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen