Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 22-23 November 2019

Vr. 22.11 Oppuurs – Sjoeters recreatief 1-0

De recreatieven speelden een goeie en boeiende match. Na een gelijk opgaande eerste helft met wisselende kansen was het toch de thuisploeg die kon gaan rusten met een krappe 1-0 voorsprong. Na de pauze speelden de recreatieven een van de beste 2e helften tot nog toe en kwamen dikwijls kort bij de gelijkmaker maar het wou maar niet lukken zodat het bij een krappe maar zeker onverdiende 1-0 nederlaag bleef. Spijtig voor de goeie prestatie van de ploeg. Misschien lukt het volgende week beter.

Zat. 23.11 Cristal Boys Merchtem B – Sjoeters B 0-1

De B-ploeg van de Sjoeters gaat door op haar elan. Na de knappe 6 op 6 opnieuw een driepunter voor de ploeg. Deze maal in de derby bij Cristal Boys uit Merchtem. De B-ploeg begon goed aan de match en kon in de eerste helft een drietal open kansen creëren zonder te scoren. De thuisploeg kon niet zoveel inbrengen maar het stond nog 0-0. Na de pauze na zo’n 10’ eindelijk de openingstreffer via Jonas VDM (0-1). De thuisploeg probeerde nog wat terug te doen maar het bleef bij een nipte maar verdiende 0-1 overwinning en meteen 9 op 9 voor de ploeg die stevig 5e blijft.

Zat. 23.11 Cristal Boys Merchtem A – Sjoeters A 1-5

De A-ploeg van Cristal maakt een moeilijk seizoen mee en mocht vorige zaterdag de buren uit Opwijk ontvangen. De coach van de Sjoeters was er niet gerust in want hij moest opnieuw heel wat basisspelers missen o.a. de betrouwbare doelman Dries R. Maar de ploeg maakte het waar en speelde een sterke eerste helft met heel wat kansen en maar liefst 4 doelpunten, via Samir, Danny V, Jelle DD en Yannick L. De toeschouwers werden verwend. Gelegenheidsdoelman Daan V had ondertussen zijn netten ongeschonden gehouden. Na de pauze lieten de Sjoeters de thuisploeg wat in de match komen maar echt gevaar creëren was er niet bij. Voor de Sjoeters hoefde het niet meer en het was enkel nog Samir die op pass van Yannick er 0-5 van maakte. Even voor tijd kon de thuisploeg nog de eer redden. Een ruime en verdiende overwinning van de A-ploeg die hiermee stevig 2e blijft. Een pluim ook voor de thuisploeg voor de sportieve match en het gulle onthaal voor en na de match. Zo mag voetbal elke week zijn!

Zat. 23.11 E Vilvoorde – Sjoeters Y 3-2

Na een paar nederlagen waren de youngsters erop gebrand een goeie prestatie te leveren in Vilvoorde. En de ploeg startte goed met mooi voetbal en dito kansen. Na 15’ was het raak voor Jarne L op voorzet van Yarne DS. Na 25’ opnieuw zover via Jarne op voorzet van Yarne DS, 0-2 ruststand dus. Na de pauze een ander spelbeeld met een gemotiveerde thuisploeg tegen de Sjoeters die wat te zeker waren van hun stuk en het deksel op de neus kregen. 1-2 na 10’, 2-2 na 20’ op corner en op het einde nog de 3-2 na een schot vanop 30m. Opnieuw dus een ontgoocheling voor de youngsters. Hopelijk volgende week beter.