AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 23.10 Sjoeters recreatief – Daltons 3-2

Na de uitschuiver van vorige week wou de recreatieve ploeg zich thuis herpakken. De tegenstander heette echter Daltons uit Malderen, altijd al een moeilijke match geweest.
De bezoekers begonnen sterk maar een sterke defensie en een prima doelman Greg Snoeck hielden de netten schoon. Zelf slaagden de Sjoeters erin te scoren via Kristof, een mooi doelpunt.
Na de rust speelden de Sjoeters beter en konden zelfs uitlopen tot 3-0 via doelpunten van Serge en Ignace. De bezoekers bleven echter voor hun kansen gaan en 5’ voor tijd werd het 3-1. Even later zelfs 3-2 en het eindsignaal van de scheidsrechter kwam voor de Sjoeters niets te vroeg. Een mooie maar hardbevochten overwinning voor de recreatieven.

Zat. 24.10 Sjoeters B – Stinne Boys 4-0

De derby tegen de Stinne Boys lokte heel wat supporters naar het terrein. De Sjoeters waren evenwel te sterk en hadden bijna voortdurend balbezit. Nadat eerst Jitse de doelman nog op zijn weg vond, kon Jeroen op vrijschop de score openen (1-0). De Sjoeters gingen door en op voorzet van Jitse kon Dieter er 2-0 van maken. Na de pauze hetzelfde spelbeeld. De bezoekers probeerden wel maar leden veel balverlies en konden weinig of geen kansen afdwingen.
De Sjoeters bouwden de voorsprong verder uit. Kurt R ging alleen op de doelman af, omspeelde deze en maakte er 3-0 van. Bart Dierickx wou niet onderdoen maar plaatste de bal op de lat. 2’ Voor tijd had hij dan toch succes en scoorde met een mooie lob over de doelman.
Het werd dus een mooie en verdiende 4-0 overwinning.

Zat. 24.10 Sjoeters Dames – Saint Michel 9-0

Zaterdagnamiddag ontvingen onze meisjes Saint-Michel, de laatste in de stand. Ze startten sterk aan de partij met al na 3 minuten een penaltyfout op Lien die Lore goed omzette. De tegenstander raakte niet weg uit de omknelling met een snelle 2-0 als gevolg. Deze keer zette Annelore Lien alleen voor doel, deze laatste miste niet en deed de netten trillen. Op het kwartier stond ook de 3-0 al op het bord. Een inworp van Lise kwam bij Lien terecht die de bal aflegde naar Lore die dan met een afstandsschot de keepster verschalkte. Onze meisjes combineerden aardig en wisten voor de rust nog enkele keren te scoren zodat ze met een 6-0 tussenstand konden gaan rusten. Doelpuntenmakers waren Lore (2) en Lien. Na de pauze lieten onze meisjes het tempo wat zakken, maar hadden toch nog voldoende kansen om de zege verder uit te diepen. Patricia, Britt en Nele (penalty) zorgden na de rust voor de doelpunten. Ook Stien en Lien waren nog dicht bij een goal, maar telkens stond de paal of lat in de weg. Een verdiende driepunter met een overtuigende 9-0 zege. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Silke Helon, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lore Hervent, Patricia Thys, Sofie Vermeerbergen, Lien Thoen, Britt Storme, Nele Van den Broeck, Tania Louage.