Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 23-24 September 2016

23.9 Sjoeters Dames – Woluwe 14-1

Vrijdagavond kregen onze meisjes het bezoek van W.S. Woluwe C. Al van bij de aftrap zetten onze meisjes hoog druk op de tegenstander die het moeilijk had om uit de omknelling te geraken. Al na 5 minuten klommen onze meisjes dan ook verdiend op voorsprong. Op een inworp draaide Lien goed weg van haar tegenstander en trapte de bal naast de keepster in doel. Nog geen 5 minuten later stond de 2-0 al op het bord. Deze keer was het Nele B. die op een corner van Lisa wist te scoren. Onze meisjes bleven de wedstrijd domineren en creëerden een heleboel kansen. De keepster van de bezoekers redde een paar keer heel knap, maar kon niet voorkomen dat het bij de rust al 7-0 stond met doelpunten van Lore (3) en Nele B. (2). Na de pauze kwamen onze meisjes iets slapper uit de kleedkamer zodat de bezoekers in de match kwamen. Met een vrije trap wisten ze zelfs de eerredder te scoren. Onze meisjes werden wakker geschut en vonden het elan van de eerste helft terug met nog 7 doelpunten als gevolg. Doelpuntenmakers van dienst na rust waren: Lien (4), Lisa, Lore en Marjolein. Zo staken onze meisjes een verdiende 14-1 overwinning en de 3 punten op zak. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Linzy Van Lier, Niky De Kegel, Silke Helon, Tania Louage, Debbie Mertens, Lisa Meysman, Nele Van den Broeck, Marjolein De Donder, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Sofie Vermeerbergen, Mayte Pevenage, Britt Storme.

23.9 Affligem – Sjoeters recreatief 2-2

Na de pijnlijke thuisnederlaag van 2 weken geleden moesten de recreatieven deze keer naar Affligem. De Sjoeters begonnen sterk en dwongen een paar mooie kansen af. Op counter was het wel opletten geblazen voor doelman Greg. Op hoekschop van Danny VP kon Serge krachtig binnenkoppen (0-1). Ondanks kansen langs beide kanten bleef het 0-1 tot bij de rust. Na de pauze begon de thuisploeg sterk en na 5’ stond het al 2-1. De Sjoeters op achterstand. Na geduldig wachten kreeg Serge een mooie kans op de 2-2 maar miste. Toen de doelman een schot niet kon vasthouden kon Ignace Heyvaert in de rebound binnentrappen, 2-2 meteen de eindstand.

24.9 Sjoeters A – FC Depot Vlezenbeek 5-1

Na de 3-0 nederlaag vorige week wou de A-ploeg zich herpakken tegen FC Depot uit Vlezenbeek. De Sjoeters begonnen goed maar de tegenstander bood goed weerwerk en het bleef lang 0-0. De Sjoeters waren wel kort bij de voorsprong via Tom maar uiteindelijk was het middenvelder Gerd die er 1-0 van maakte. Na een penalty konden de bezoekers nog voor de rust gelijkmaken. Na de pauze en twee vervangingen gingen de Sjoeters furieus van start en na 5’ stond het al 3-1 na doelpunten van Jitse en Tom (op voorzet van Jitse). 15’ Voor tijd kon invaller Kurt R er 4-1 van maken en nadat hij al 2x kort bij zijn doelpuntje was kon spits Steven R er toch nog 5-1 van maken. Een ruime overwinning die deugd deed en het beste doet verhopen voor de toekomst.

24.9 Sjoeters B – Vraagteken 0-4

De eerste helft verliep volledig in het voordeel van de Sjoeters. Hoewel de tegenpartij 1e stond in de stand moest ze voortdurend het overwicht ondergaan van de Sjoeters. De vele kansen werden echter niet omgezet in doelpunten waardoor de rust bereikt werd met 0-0. Na de pauze konden de bezoekers de Sjoeters verrassen met 2 snelle doelpunten (0-2) en de veer was gebroken. De thuisploeg probeerde nog maar de bezoekers waren efficiënter en scoorden nog 2 keer. Een overdreven 0-4 eindstand.