AVVV Voetbal VK De Sjoeters 24 Februari 2018

Zat. 24.2 Lamme Guiche Halle – Sjoeters A 0-2

De A-ploeg die al 7 matchen ongeslagen was moest op verplaatsing naar Halle bij Lamme Guiche die er alles aan doet om de degradatie te ontlopen. Het werd dan ook geen gemakkelijke match tegen een gemotiveerde thuisploeg. Hoewel de match wat evenwichtig begon konden de Sjoeters stilaan het overwicht verwerven en het was Davy DM die op doorkoppen van spits Steven R er 0-1 van maakte. Na de pauze even druk van de thuisploeg maar de verdediging van de Sjoeters hield stand en doelman Dries R pakte uit met een tweetal sterke reddingen. Toen dan Steven Ringoot er zelf 0-2 van maakte leek de buit binnen. Het bleef inderdaad bij een duur bevochten maar verdiende 0-2 overwinning waardoor de ploeg nu al 8 matchen ongeslagen blijft en stevig derde staat in de stand.

Zat. 24.2 FC Patron – Sjoeters B 1-3

De B-ploeg was ook al 4 matchen ongeslagen maar had zelfs de laatste vier matchen gewonnen. Dankzij een goeie collectieve prestatie werden dat nu 5 winstmatchen op rij. De B-ploeg kwam in de eerste helft op voorsprong zo’n 5’ voor de rust via Yander M. Na de pauze even druk van de thuisploeg maar Tom G kon een afvallende bal op corner in doel krijgen zodat het al snel 0-2 stond. De thuisploeg nam wat risico’s en daarvan kon de B-ploeg profiteren. Op een inworp kopte Bart D de bal door over de doelman en Tom moest maar binnen leggen, 0-3. Op het einde kon de thuisploeg dan nog de eer redden zodat het een verdiende 1-3 overwinning werd. Volgende week de 18 op 18?

Zat. 24.2 ZVK Sjoeters – Rode Ster Jupiter 7-6

Volgende wedstrijden:
Vr. 2.3 20u Daltons Malderen – Sjoeters recreatief
Zat. 3.3 14u Sjoeters A – Jezus Eik A
Zat. 3.3 15u30 Sjoeters B – Jezus Eik C
Zat. 3.3 9u30 ZVK Sjoeters – Vervangers (beker)

HOPPESCHEUTENETENTJE
Vrijdag 9 maart in de kantine. Inschrijven via een bestuurslid. Wie er wil bij zijn moet nu snel zijn want er zijn maar een paar plaatsjes meer vrij!!!!

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen