Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

SJOETERS DAMES KAMPIOEN
SJOETERS B VICE KAMPIOEN

Het seizoen zit erop voor de mannenploegen van de Sjoeters. De Dames moeten nog 2 matchen spelen.
De Sjoeters Dames zijn nu al kampioen door hun match op Lasne te winnen. Zij schrijven Sjoetergeschiedenis want ze presteerden het om reeds in hun 1e competitiejaar in de Belgische voetbalbond kampioen te worden in 3e provinciale. Bovendien verloren ze nog geen enkele match en als ze hun resterende 2 matchen ook winnen zetten ze een recordscore neer met 30 matchen op 30 gewonnen en 90 op 90 punten met een duizelingwekkend doelpuntensaldo. Proficiat!!

Zon. 26.4 FC Lasne - Sjoeters Dames 0-21

Afgelopen zondag trokken onze meisjes voor hun kampioenenmatch naar Lasne. Ze grepen de tegenstander meteen bij de keel en klommen al snel op voorsprong via Lien. Met aardig combinatiespel voetbalden onze meisjes de ene kans na de andere bij elkaar met een 0-11 ruststand als gevolg. De overige 10 doelpunten werden gemaakt door Lien (4), Lore H. (2), Lotte, Annelore, Nele B en een owngoal. Ook na de pauze waren onze meisjes heer en meester. De tegenstander kwam niet onder de druk uit en de score werd nog verder opgedreven tot een 0-21 eindstand. Lien (4), Lore H. (3), Stien (2) en Jolien lieten na de pauze de netten trillen. Dankzij deze overwinning zijn onze meisjes mathematisch zeker van een oververdiende kampioenstitel! Komende donderdag spelen ze de laatste thuismatch van het seizoen. Iedereen is welkom om er een geweldig feest van te maken.
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Tinneke Van den Broeck, Stien Raedemaecker, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Nele Van den Broeck, Lien Thoen, Jolien De Donder, Lore François, Debbie D’Haese.

Zat. 25.4 Cristal Boys Merchtem – Sjoeters B 0-3

Door deze knappe 0-3 overwinning eindigt de B-ploeg van de Sjoeters uiteindelijk 2e in de stand en worden meteen vice-kampioen, een mooie beloning voor een sterk seizoen.

Zat. 25.4 ZSV Overijse – Sjoeters A 2-2

Met een billijk gelijkspel eindigt de A-ploeg 3e in de stand, een mooi resultaat.

Do. 30.4 21u Sjoeters Dames – Oudergem
Supporters op post voor deze galamatch !!!

Volgende activiteit