Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 25-26 Maart 2016

Vr. 25.3 Sjoeters recreatief – TK Meldert 1-3

Na een aantal mooie overwinningen op rij moesten de recreatieven TK Meldert partij geven. Een zware tegenstander waar nog maar een paar keer van gewonnen werd. Ondanks de goeie start met oa een schot op de deklat van Steven Esselens kwam de ploeg toch al snel 0-1 achter. De Sjoeters probeerden iets terug te doen maar nog voor de rust werd het zelfs 0-2. Na de pauze speelden de Sjoeters alles of niets wat snel resulteerde in de 1-2 via Thomas. De recreatieven geloofden nog in hun kansen maar even voor tijd werd het 1-3. Geen slechte prestatie maar de tegenstander was te sterk en won verdiend.

Zat. 26.3 ZVK Sjoeters - Dream Team 3-6

Zat. 26.3 ZSV Overijse – Sjoeters A 0-3

Na de belangrijke uitzege vorige week moest de A-ploeg een inhaalmatch spelen tegen Overijse dat nog in puntennood verkeert om niet te degraderen. Een gevaarlijke match dus.
De thuisploeg begon ook zeer verdedigend aan de match maar na zo’n 15’ kon Gerd Van Assche de belangrijke 0-1 op het bord brengen. Na de pauze al snel 0-2 via Yannick en 5’ later zelfs 0-3 via Ferre. De match was gespeeld en de Sjoeters speelden de match behouden uit om geen kwetsuren op te lopen naar de nog belangrijke volgende matchen toe.
Door deze overwinning komt de A-ploeg nu, met nog 3 matchen te gaan, op kop met 1 punt op de 2e en 4 punten op de 3e in de stand. Alles is echter nog mogelijk want de Sjoeters hebben nog 2 moeilijke uitmatchen bij de 2e en de 3e in de stand en deze 2 ploegen spelen ook nog tegen mekaar. Het beloven dus nog spannende weken te worden.

Zat. 2.4 10u Sparta Lombeek – Sjoeters Dames
Zat. 2.4 13u30 Sparta B – Sjoeters B
Zat. 2.4 15u Sparta A – Sjoeters A

Volgende activiteit