AVVV Voetbal VK De Sjoeters 25-26 November 2016

Vr. 25.11 Sjoeters Dames – Lennik 8-0

Afgelopen voetbalweekend kregen onze meisjes het bezoek van Lennik. Net zoals de voorbije weken schoten onze meisjes snel uit de startblokken met al na enkele minuten een doelpunt van Nele V. op aangeven van Lien. Onze meisjes bleven hoog druk zetten en de bezoekers hadden het moeilijk. Niet veel later stond de dubbele voorsprong al op het bord. Nele V. was goed gevolgd om een afgeweerd schot van Nele B. tegen de netten te trappen. Onze meisjes legden mooi combinatievoetbal op de mat dat nog voor enkele knappe doelpunten zorgden voor rust. Eerst werkte Nele B. rustig af oog in oog met de keepster. Daarna krulde Lien van buiten het strafschopgebied de bal in de winkelhaak. Ook Lore vond de kruising na mooi samenspel met Nele B. Met een 5-0 voorsprong was de honger van onze meisjes nog niet gestild. Wiene en Nele V. wisten nog te scoren zodat onze meisjes met een 7-0 voorsprong de rust in gingen. Na de pauze hadden onze meisjes de wedstrijd stevig in handen, maar zochten ze iets te snel de lange bal. Ondanks het grote veldoverwicht werd er nog maar 1 keer gescoord, maar het was wel meteen de mooiste van de avond dankzij knap samenspel van onze meisjes. Wiene vond Lore die Nele B. diep stuurde. Nele B. legde de bal knap achteruit op Lien die de keepster kon verslaan. Een 8-0 overwinning die dik verdiend is.
Samenstelling van de ploeg: Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Britt Storme, Silke Helon, Debbie Mertens, Lisa Meysman, Wiene Van Guyse, Nele Van den Broeck, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Sofie Vermeerbergen, Patrica Thys, Tinneke Van den Broeck.

Vr. 25.11 Sjoeters Recreatief – Oppuurs 5-2

Na twee weken zonder voetbal eindelijk opnieuw een match voor de recreatieven. De Sjoeters begonnen sterk en creëerden de eerst 20 minuten heel wat kansen zonder doelpunten evenwel. Op de eerste tegenaanval was het wel raak (0-1), meteen de ruststand. Na de pauze scoorde Serge al snel de gelijkmaker. Wie dacht dat de thuisploeg nu ging verder uitlopen, had het mis want het werd nog 1-2. Opnieuw was het Serge die gelijkmaakte. En even later maakte Tom Vrijders er mooi 3-2 van. Onder impuls van deze Tom Vrijders die een sterke match speelde, werd de voorsprong verder uitgediept. Ignace maakte er 4-2 van en Steven De Cuyper maakte het volledig af (5-2). Tussendoor had ook debutant Kobe nog een aandeel in een paar mooie aanvallen. Alleszins een vooral in de 2e helft sterke collectieve prestatie.

Zat. 26.11 De Vissers Alsemberg – Sjoeters A 1-0

Voor de verplaatsing naar Beersel moest coach Kenny een paar belangrijke pionnen missen. Het beloofde dan ook geen gemakkelijke match te gaan worden. En inderdaad nam de thuisploeg de eerste 15’ de match stevig in handen. Kwam daar nog de tegenslag bij dat twee spelers zich kwetsten tijdens het eerste kwartier van de match. Enkel Jitse kon met zijn snelheid gevaar creëren voor de Sjoeters. De rust werd bereikt met 0-0. Na de pauze hetzelfde spelbeeld. De thuisploeg kwam na zowat 15’ op voorsprong (1-0). De coach nam nu risico’s en deed op die manier de match kantelen. Tom en Danny V kwamen dicht bij de gelijkmaker evenals Jitse maar toch bleef het bij een spijtige nipte 1-0 nederlaag.

Zat. 26.11 Flora Likert A – Sjoeters B 3-0

De B ploeg moest naar Liedekerke waar nog nooit gewonnen werd. En dit gebeurde ook dit jaar niet. Op een zeer slecht bespeelbaar veld waren de Sjoeters in het nadeel en konden hun stempel niet op de match drukken. Na 5’ stond het 1-0 en deze voorsprong werd 5’ voor de rust verdubbeld. Na de pauze probeerden de Sjoeters wel wat terug te doen maar niets lukte. De paar open kansen werden gemist en 5’ voor tijd werd de eindstand op 3-0 vast gelegd.

Zat.26.11 Zvk Dream Team – ZVK Sjoeters 13-3