AVVV Voetbal VK De Sjoeters 25-26 Oktober 2019

Vr. 25.10 Sjoeters recreatief – Lippelo 5-0

De recreatieven zijn op dreef dit seizoen en deze thuismatch kwam juist op tijd om de nederlaag van vorige week uit te wissen. De tegenpartij speelde aanvankelijk goed mee en het was wachten tot het kwartier vooraleer de Sjoeters konden gevaarlijk zijn. Het was meteen raak via Yarne DS. Nog in dezelfde minuut werd de stand verdubbeld via Gregory P. Na de pauze domineerden de recreatieven en de voorsprong werd verder uitgediept via Brandon S (3-0), Yarne opnieuw en tenslotte Vincenzo die de eindstand op 5-0 vastlegde. Een ruime overwinning die gevierd werd met de beloofde champagne voor spelers!

Zat. 26.10 Sjoeters A – Sparta den Bos A 1-2

Na zeer geslaagde seats met lekker eten en een gezellige sfeer kon er eindelijk gevoetbald worden. De aftrap werd gegeven door Patrick VB.
Jaarlijks moeilijke maar sportieve matchen tegen Sparta. Ook dit seizoen. De bezoekers startten met de wind in de rug het best maar de verdediging van de Sjoeters hield stand. Toch had de thuisploeg na zowat 15’ een penalty moeten krijgen maar er werd niet gefloten. 10’ Voor de rust dan toch 1-0 via Samir. Na de pauze druk van de Sjoeters om de stand verder op te drijven maar scoren lukte niet en het waren de bezoekers die nu op counter er 1-1 van maakten. De thuisploeg probeerde nog de overwinning thuis te houden maar 3’ voor tijd waren het opnieuw de bezoekers die er 1-2 van maakten. Een 1-2 nederlaag en een koude douche voor de Sjoeters en het thuispubliek.

Zat. 26.10 Sjoeters B – Sparta den Bos B 2-3

De matchbal werd geschonken door J. Keppens en zijn echtgenote. Waarvoor dank.
Sparta kwam al snel op voorsprong (0-1). De Sjoeters op achtervolgen aangewezen. Eindelijk lukte Jander de gelijkmaker maar de vreugde was van korte duur want in dezelfde minuut stond het 1-2. In de tweede helft konden de Sjoeters gelijkmaken via Jeroen VD en was er opnieuw uitzicht op de overwinning maar net als bij de A-ploeg gingen de bezoekers op het einde met de overwinning aan de haal. Het werd 2-3 op 5’ voor tijd.

Zat. 26.10 Sjoeters Y – Staff team 0-4

Na de nipte thuisnederlaag van vorige week wilden de Youngsters zich herpakken. Het liep echter anders. Tegen een ervaren tegenstander werd het al na zo’n 10’ 0-1. Coach Frank VDB probeerde zijn spelers op te peppen maar het waren de bezoekers die op counter gevaarlijk bleven en de rust ingingen met 0-2. Na de pauze even hoop door de druk van de thuisploeg maar alweer op counter werd het 0-3, de match was nu gespeeld. De kelk moest tot op de bodem geledigd worden want het werd uiteindelijk nog een ruime 0-4 thuisnederlaag. Hopelijk kan de ploeg zich volgende week op verplaatsing herpakken.