AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Woe. 25.3 Sjoeters recreatief – Kapelle op den Bos 5-0

Na twee overwinningen de voorbije weken (2-6 en 5-1) leken de spelers van de Sjoeters recreatief opnieuw op dreef. De thuismatch tegen Kapelle op den Bos begon gelijkopgaand met wisselende kansen. Gelegenheidsdoelman Michael Esselens moest 2x zeer alert tussenkomen om de bezoekers het scoren te verhinderen.
Ook de Sjoeters kregen kansen maar het bleef 0-0 bij de rust. Na de pauze ging de thuisploeg nadrukkelijk op zoek naar de openingstreffer. Het was Mathias Pots die er 1-0 van maakte. Nu ging het makkelijker en Steven Esselens en Ken VDE zorgden voor de 3-0. Spits Thomas Desitter maakte de 5-0 compleet met nog 2 treffers. Coach Patrick Coudyser was tevreden met de 3e zege op rij.

Vr. 27.3 Sjoeters Dames – Elsene 30 - 0

Afgelopen vrijdagavond kregen onze meisjes het bezoek van de voorlaatste in de stand RSC. Ixelles. Op een toch wel moeilijk bespeelbaar terrein, probeerden onze meisjes de tegenstander uit verband te spelen met aardig combinatievoetbal. Het leverde al snel resultaat op want na 5 minuten kon Lien al de score openen. Het was het startschot voor een waar doelpuntenfestival met nog 13 treffers voor de pauze. Lien (7), Nele B. (4) en Lotte (2) waren de doelpuntenmakers van dienst. Onze meisjes hun honger was nog niet gestild en bleven op zoek gaan naar nog meer doelpunten. Met resultaat want maar liefst 16 keer deed het leer de netten trillen na rust. Deze keer zorgden Lore (5), Lien (4), Lotte (4), Lieselotte (2) en Nele V voor de goals. Zo behaalden onze meisjes met 30-0 een knappe overwinning en zorgde Lieselotte met haar 2e doelpunt van de avond dat de kaap van 300 gemaakte doelpunten overschreden werd. Proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Lise Hoogewys, Wen Reyniers, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Nele Van den Broeck, Nele Boonen, Lien Thoen, Debbie D’Haese, Lore Hervent, Lore françois.

Zat. 28.3 Sjoeters A – Cecilia United 5-0 (forfait)

Zat. 28.3 Sjoeters B – FC Patron 1-0

Na een paar overwinningen op rij was de B ploeg opgerukt naar de 2e plaats in de stand. De verwachtingen waren dan ook hoog gespannen voor het duel met de laatste uit de stand FC Patron.
Ondanks voortdurend veldoverwicht en mooie combinaties lukte het maar niet om te scoren tijdens de 1e helft. De doelman en de lat verhinderden dit een paar keer.
Na de pauze verwachtte iedereen een walk over maar de bezoekers putten moed en bleven goed verdedigen. De Sjoeters moesten uiteindelijk hulp krijgen van een bezoekende verdediger die op een vrijschop van Kurt Willems zijn eigen doelman klopte met een own goal (1-0). Ondanks verder aandringen wijzigde de score niet meer. Door het verlies van de leider nadert de B ploeg nu tot op 5 punten van de leider met nog 3 matchen te gaan.