Wedstrijdverslagen 26-29 Maart 2014

SUCCESVOL WEEKEND VOOR DE SJOETERS!!!

Woe. 26.3 Lippelo - Sjoeters Dames 1-2

Op woensdagavond trokken onze meisjes voor een uitgestelde wedstrijd naar Lippelo, de nieuwe kampioen van de reeks. Ze startten uitstekend aan de wedstrijd en kregen meteen enkele goede kansen, maar de keepster stond telkens paraat. Op het kwartier werd Lien onderuit gehaald in het strafschopgebied, maar Tania plaatste de penalty centimeters naast. Tot overmaat van ramp klom de thuisploeg niet veel later, tegen de gang van het spel in, op voorsprong die tot aan de rust op het bord bleef. Onze meisjes schoten snel uit de startblokken in de tweede helft: de aftrap werd meteen onderschept en Lien lanceerde Sofie met succes. Ze werkte oog in oog met de keepster koelbloedig af. De thuisploeg zette nu alles op alles, maar onze meisjes verdedigden uitstekend en ook Lieselotte pakte uit met enkele mooie reddingen. 10 minuten voor affluiten verstuurde Niky een diepe bal naar Lien, die de keepster kon kloppen en zo voor een 1-2 eindstand zorgde. Dikke proficiat met deze knappe overwinning!
Samenstelling van de ploeg: Nele Van den Broeck, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Mayte Pevenage, Annelore De Potter, Tania Louage, Sofie Vermeerbergen, Lien Thoen, Debbie D’Haese, Lieselotte Van Puyvelde.

Vr. 28.3 Sjoeters Dames – Mazenzele 2-0

Afgelopen vrijdag kregen onze meisjes voor de tweede week op rij het bezoek van Mazenzele. Deze keer stond de heenwedstrijd van de halve finale van de beker op het programma. In tegenstelling tot de vorige partij waren ze vanaf het fluitsignaal gefocust en hadden de bezoekers het een pak lastiger. De duels werden deze keer wel gewonnen en ze waren net iets sneller op de bal dan de tegenpartij. Dit resulteerde halfweg de eerste helft in een verdiende voorsprong. Een goede hoekschop van Stien belandde bij Sofie die in één tijd de netten deed trillen. De bezoekers waren even het noorden kwijt en onze meisjes konden met een voorsprong de rust in duiken. Na de pauze probeerde Mazenzele de bakens te verzetten, maar de verdediging stond uitstekend. Bovendien konden onze meisjes de voorsprong verdubbelen nadat Nele een hoekschop van Stien knap wist binnen te koppen. Mazenzele zette nog alles op alles om het belangrijke uitdoelpunt te scoren, maar telkens zat er wel een verdedigend been tussen of pakte Lieselotte weer uit met goede reddingen. De stand wijzigde niet meer zodat onze meisjes een goede uitgangspositie verkregen voor de terugwedstrijd. Dikke proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Lore François, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Stien Raedemaecker, Annelore De Potter, Nele Van den Broeck, Lore Hervent, Sofie Vermeerbergen, Mayte Pevenage, Debbie D’Haese.

Vr. 28.3 Affligem – Sjoeters recreatief 1 - 8.
Zat. 29.3 Vaillant Asse – Sjoetrers A 1-2

’s Avonds hebben 80 gasten genoten van het culinaire hoppescheutenetentje in de kantine van de Sjoeters. Voor herhaling vatbaar!
Bedankt aan de bezoekers en natuurlijk ook aan alle helpers, in het bijzonder de hobbykoks die een geweldige prestatie hebben neergezet.