Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters

Vr. 27.2 Sjoeters recreatief - Borsbeke 1-3

Na 2 nipte nederlagen wilden de recreatieven een goeie prestatie neerzetten tegen een goeie tegenstander, Borsbeke. De inzet was er en de wil om te winnen eveneens maar scoren lukt nog altijd moeilijk. De afwezigheid (al een heel seizoen) van topschutter Serge blijft voelbaar. De rust werd bereikt met 0-0.
Na de pauze konden de bezoekers op vrijschop 0-1 voor komen. De Sjoeters reageerden en Michael Esselens kon met een prachtig afstandsschot de bordjes in evenwicht brengen. Op een moment dat de 2-1 in de lucht hing scoorden de bezoekers opnieuw via vrijschop (1-2). Even voor tijd kregen de Sjoeters een penalty niet en aan de overkant werd het op counter 1-3. Een derde opeenvolgende nederlaag voor de recreatieven. Ongezien de laatste jaren. Er was echter zeker beterschap wat perspectieven opent voor de toekomst.

Zat. 28.2 Penarroya - Sjoeters A 4-0

De thuisploeg had voor de match een eerbetoon gepland voor een overleden bestuurslid en de Spaanse gemeenschap was in grote getale hiervoor aanwezig. De Sjoeters begonnen niet slecht aan de match maar de paar kleine kansen werden niet omgezet. De thuisploeg lukte dit wel bij de eerste echte aanval (1-0). Na de pauze en 3 vervangingen begonnen de Sjoeters met volle moed maar al snel werd het 2-0 na een aarzeling in de verdediging. De kopjes gingen naar beneden en de bezieling en het vertrouwen ontbrak om nog wat terug te doen. Het werd zelfs nog 4-0, de grootste nederlaag in jaren voor de A-ploeg. Tijd om te bezinnen voor de ploeg van hoofdcoach Kenny Nuyts.

Zat. 28.2 Stockel - Sjoeters Dames 0-7

Zaterdagavond trokken onze meisjes naar Sint-Pieters-Woluwe om de dames van ROFC. Stockel partij te geven. Het was al snel duidelijk dat de thuisploeg louter aan verdedigen dacht met maar liefst 10 speelster die in de eigen 16 kampeerden. Openingen vinden was aanvankelijk dan ook moeilijk totdat Nele B. knap het laantje werd ingestuurd, op de keepster besloot, maar Nele V. goed gevolgd was om de openingstreffer tegen de netten te trappen. Even later bracht Lore met een knappe pegel de 0-2 op het scorebord en ook Mayte kon haar doelpuntje meepikken. Na de pauze kregen we eenzelfde spelbeeld voorgeschoteld met continue druk van onze meisjes. Sofie (2), Nele V. en opnieuw Mayte zorgden uiteindelijk voor de 0-7 einduitslag. Proficiat!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Mayte Pevenage, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Annelore De Potter, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Nele Van den Broeck, Sofie Vermeerbergen, Tinneke Van den Broeck, Wen Reyniers.

Vr. 6.3 20u Sjoeters recreatief - Mariekerke
Zat. 7.3 12u SEATS VOOR DE GENODIGDEN!!!
Zat. 7.3 14u Sjoeters A – FC Peutie
Zat. 7.3 15u30 Sjoeters B - Stinne Boys
Zat. 7.3 11u15 Veldkanteva’s - Sjoeters Dames

Volgende activiteit

Eetfestijn 02-03/12/2023 in De Boot te Opwijk.
Take-away ook mogelijk: hier bestellen