Wedstrijdverslagen 28 september 2013

Zat. 28.9 ZSV Overijse – Sjoeters A 2-0

Coach Kenny Nuyts was erop gebrand met zijn jonge ploeg een goeie match en een goed resultaat neer te zetten in Overijse. Ondanks zijn tactische aanwijzingen werd er in de aanvangsfase niet alert genoeg gespeeld en de opportunistische thuisploeg kon hiervan profiteren om al na 5’ op voorsprong te komen. De Sjoeters namen nadien wel de match in handen en combineerden niet slecht maar de uitvoering was te traag om de tegenstander in verlegenheid te kunnen brengen. Het bleef 1-0 bij de rust. Na wat tactische bijsturing begonnen de Sjoeters furieus aan de 2e helft en drongen de thuisploeg volledig terug. Bert kon zich voorbij de laatste tegenstander werken en kon op doel af maar de doelman redde. Nadien bleef de druk aanhouden maar telkens was er een been of een lichaam in de weg om te scoren. De thuisploeg kon even voor tijd op counter nog scoren en het werd dus een pijnlijke nederlaag ondanks groot veldoverwicht. Hopelijk lukt het volgende week wel.

Za. 28.9 Visie – Sjoeters B 0-2

De B ploeg moest op verplaatsing naar Asse en speelde een sterke 1e helft. Er werden heel wat kansen afgedwongen maar scoren was er nog niet bij. Dit lukte wel in de 2e helft.
Na zowat 15’ kon Kurt Robberechts zijn ploeg op voorsprong brengen en 10’ voor tijd kon Bart Dierickx de voorsprong verdubbelen. De thuisploeg speelde in deze 2e helft veel beter en maakte het de Sjoeters tussendoor nog moeilijk maar een sterke defensie met een opvallende prestatie van Johan Lissens belette hen te scoren. Het werd een knappe 0-2 overwinning.