Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

Einde seizoen VK De Sjoeters

Vorige week viel het doek over het seizoen 2015-2016 voor alle Sjoeterploegen. De recreatieven hadden een gezellig onderonsje als afsluiting van een geslaagd seizoen. De zaalvoetbalploeg die voor het eerst aantrad in de Opwijkse zaalvoetbalcompetitie eindigde vorige week al mooi derde. De B-ploeg speelde vorige week haar laatste match en eindigde 6e. De Dames wonnen vorige vrijdag oververdiend hun op laatste match met 8-1 en, na de titel vorig jaar, in 3e provinciale, werden ze nu mooi vice kampioen in 2e provinciale.
De A ploeg werd reeds op 16 april kampioen in 2e afdeling en zal dus vanaf volgend seizoen opnieuw aantreden in de hoogste afdeling van het amateurvoetbal. Omdat 1e afdeling toch een wel hoog niveau betekent, is VERSTERKING zeker altijd welkom. Wie zich ALS SPELER geroepen voelt om de uitdaging aan te gaan en zich WIL AANSLUITEN bij de Sjoeters voor 1 van de 4 herenploegen, kan contact opnemen met de hoofdtrainer Kenny Nuyts (0477/243177) of de voorzitter Patrick De Smedt (0497/332321). Bij de Sjoeters kan je in alle geval je hobby beoefenen in de best mogelijke omstandigheden.

VIERING 35 jaar SJOETERS

Op 20 en 21 mei zijn er grote feestelijkheden gepland op en rond de accommodatie van de club aan de Stwg op Vilvoorde. Er komt een grote feesttent van 600 m² en er is ruime parkeergelegenheid voorzien. Bovendien is de inkom 2 dagen gratis.
Op vrijdag 20 mei is er na de officiële openingsreceptie een OPTREDEN gepland van de covergroep ‘DE GIES’ (die alleen nederlandstalige muziek brengt) en DJ Tutu. Ambiance verzekerd.
Op zaterdag 21 mei is er in de namiddag een MINIVOETBALTORNOOI gepland voor heren en dames en om 18u30 ie er een grote MODESHOW voorzien met BELLANDA FASHION (Meise) en LA HO LINGERIE (Opwijk). Om 20u30 is het optreden gepland van KROEG CONTROL en om 22u wordt er heel wat volk verwacht voor het optreden van de covergroep DUK uit Merchtem. De feesten worden passend afgesloten met de bekende DJ JOOST!!!

Vr. 29.4 Sjoeters Dames - FC Herne 8-1

Vrijdagavond stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma. Onze meisjes ontvingen Herne en waren vastberaden om voor de laatste keer nog alles te geven. De eerste goal viel dan ook vrij snel. Een goeie corner van Stien viel op het hoofd van Nele B. en ze klopte de keepster met een harde kopbal. Niet veel later kon Lien profiteren van een aarzeling in de verdediging om de 2-0 op het bord te zetten. Onze meisjes waren nu op dreef en nog voor de pauze werd er nog 4 keer gescoord. Nele B. wist er nog 3 in het mandje te leggen en met een owngoal, op een vrije trap van Stien, konden onze meisjes met een 6-0 tussenstand gaan rusten. Na de pauze waren onze meisjes nog steeds de betere ploeg en dreven ze de score verder op. Lien wist nog 2 maal te scoren op pass van Nele B. en ook de tegenstander kon de eerredder scoren met een 8-1 eindstand als gevolg. Een mooie overwinning en een 2e plaats in de ranking om een knap seizoen af te sluiten. Graag willen wij dan ook iedereen bedanken die zijn steentje heeft bijgedragen om er alweer een geweldig seizoen van gemaakt te hebben!
Samenstelling van de ploeg: Lieselotte Van Puyvelde, Tania Louage, Niky De Kegel, Britt Storme, Lise Hoogewys, Stien Raedemaeker, Nele Van den Broeck, Lotte Theelen, Lore Hervent, Nele Boonen, Lien Thoen, Sofie Vermeerbergen, Lore François, Silke Helon.

Volgende activiteit