Steenweg op Vilvoorde 40+ 1745 Opwijk

AVVV Voetbal VK De Sjoeters 3-4 Maart 2017

Vr. 3.3 Sjoeters dames – RJ Waver 7-2

Vr. 3.3 Daltons Malderen – Sjoeters recreatief 2-2

De recreatieven zijn 2017 goed gestart met 3 overwinningen op rij. Met de Daltons moesten ze nu de sterkste tegenstander bekampen. Deze ploeg deed het tot nu toe nog straffer door in gans het seizoen nog niet te verliezen. De Sjoeters begonnen sterk en vooral de kersverse Ken VDE had er duidelijk zin in. Hij recupereerde heel wat ballen en zorgde ook nog voor aanvallend gevaar. Na zowat 15’ scoorde hij met een kopbal op hoekschop. Even later trof hij de paal. Maar ook de andere Sjoeters speelden een sterke partij, in alle linies, ook achteraan met de heroptredende Michel Mergan. Direct na de pauze twee mooie kansen op rij voor de Sjoeters die de 2e benutte via Serge, 0-2. De thuisploeg die absoluut de nederlaag wilde vermijden, drong nu sterk aan en scoorde ook de aansluitingstreffer na 15’. Vanaf dan werden er wisselende kansen genoteerd. Op 2’ voor tijd kregen de Sjoeters 2 geweldige kansen op rij waarbij de laatste bijna niet kon gemist worden door Serge. Maar het bleef 1-2 ipv 1-3. De scheidsrechter liet dan nog wat overspelen en ja de thuisploeg scoorde toch nog de gelijkmaker (2-2) en dit na een boeiende , sportieve match!

Zat. 4.3 Sjoeters A – De Vissers Alsemberg 1-3

De ploeg begon gemotiveerd maar de tegenstander kwam sterker uit de hoek dan verwacht en was ook gevaarlijker dan de thuisploeg. Na zowat 15’ werd het 0-1 via een mooie kopbal. De Sjoeters reageerden maar het waren opnieuw de bezoekers die scoorden (0-2). Op 5’ voor de rust konden de Sjoeters de aansluitingstreffer scoren via Steven R op voorzet van Ferre. Na de pauze direct druk van de thuisploeg met mooie kansen voor Tom G en Steven R maar scoren was er niet bij. De Sjoeters probeerden echt alles maar het lukte maar niet. De verdediging van de Sjoeters hield ook de bezoekers van een nieuw doelpunt. 10’ Voor tijd misten de Sjoeters de gelijkmaker en op counter werd het 1-3 via een verre uittrap. Wat de thuisploeg ook nog probeerde, scoren lukte niet meer zodat het bij een pijnlijke 1-3 nederlaag bleef.

Zat. 4.3 Sjoeters b – Likert Flora 1-4

Ook de B ploeg kreeg een moeilijke namiddag te verwerken. Na zowat 1’ stond het al 0-2 en helemaal niet onverdiend trouwens. De Sjoeters konden hier weinig tegenover stellen en de rust werd bereikt met een 0-2 stand. Na de pauze gingen de bezoekers verder op hun elan en konden nog tweemaal scoren. Op zo’n 10’ voor tijd kon de thuisploeg dan toch de eer redden en werd het uiteindelijk 1-4.

Zat. 4.3 ZVK Sjoeters – Rob & Co

Volgende wedstrijden:
Vr. 10.3 20u Sjoeters Dames – VK Berchem
Vr. 10.3 20u Sjoeters recreatief – Nieuwenrode
Zat. 11.3 12u30 Vedett – ZVK Sjoeters
Zat. 11.3 14u Sjoeters A – Pot Age Jette A
Zat. 11.3 15u30 Sjoeters b – Bleuken Langevelde B

Te onthouden!! 18 maart Hoppescheutenetentje Sjoeters vanaf 18u30. Reserveren bij één vd bestuursleden!!

Volgende activiteit