AVVV Voetbal VK De Sjoeters 3-4 November 2017

Vr. 3.11 Sjoeters recreatief - Impegem Liedekerke 4-0

De recreatieven zijn aan een sterke reeks bezig met heel wat overwinningen en ook tegen Impegem was het opnieuw prijs. De eerste helft werden de gecreëerde kansen slecht afgewerkt en vond men een paar keer de paal of lat op de weg tot Thomas op corner de bal binnenkopte (1-0). Na de pauze en heel wat wissels werd het nog 4-0 via Thomas, Bachirou en Gregory. Jarne scoorde ook nog maar zijn doelpunt werd nog afgekeurd. Naast de 4 doelpunten valt ook de goeie prestatie van de verdediging te vermelden met doelman Joren als sluitstuk die geen doelpunt moest toestaan. Een meer dan verdiende zege!

Zat. 4.11 Sjoeters A – Lamme Guiche Halle 3-1
De A-ploeg kreeg de laatste in de stand op bezoek. De coach had gewaarschuwd deze ploeg zeker niet te onderschatten en dit bleek al bij de aanvang want de bezoekers speelden aardig mee. Het was wachten tot minuut 15 toen Jitse gelanceerd werd op snelheid en de doelman versloeg (1-0). 10’ later opnieuw prijs nu via topschutter Davy DM na een mooie combinatie en assist van Jitse. Nog voor de rust kon Stijn er 3-0 van maken en de match leek al gespeeld. Na de pauze nam de thuisploeg het wat te licht op en de bezoekers konden 15’ voor tijd milderen tot 3-1. De A-ploeg was meteen wakker geschoten en creëerde nog zeker 4 tot 5 goeie kansen maar kwam niet meer tot scoren zodat het bij 3-1 bleef. Hierdoor schuift de ploeg nu verder op naar plaats 6.

Zat. 4.11 Sjoeters B – FC Patron 4-0

Ook de B-ploeg kreeg de laatste in de stand te bekampen. Na een schitterende 13 op 15 de kans om nog verder op te rukken voor de spelers van coach Davy M. De bezoekers weerden zich echter sterk met alle mogelijke middelen en konden de 0-0 houden bij de rust. Na de pauze stond er geen maat meer op de thuisploeg. Er werd nog 4x gescoord door Bart S, Tim T, de heroptredende Kim Dk en zelfs doelman Jelle V kon zijn doelpuntje meepikken met een verre uittrap gedreven door de wind. De B-ploeg staat nu stevig 3e en krijgt volgende week de ongeslagen leider Stinne Boys op bezoek.

Zat. 4.11 ZVK Sjoeters – Vedett 8-8